Vi har åbent i dag til kl. 17:00
Vi har åbent i dag til kl. 17:00

Peggy Peg startsæt - skruepløkker t/udfordrende underlag

DKK 569,00
På lager lev. 1-3 dage

Peggy Peg er skruepløkker til telte, markiser og stormforankring.

Skal du sætte dit telt op et sted, hvor underlaget er sandet eller stenet, så er Peggy Peg skruepløkker et godt alternativ til de traditionelle pløkker. I sandet underlag står den traditionelle pløk ikke fast i blæsevejr og i stenet underlag er pløkken svær at slå i jorden.

Peggy Peg både længere og stærkere end traditionelle pløkker - og derfor også mere stabile. Pløkkernes gevind gør dem ideelle til blødt og sandet underlag, men de kan også anvendes i et hårdt og stenet underlag takket være et fleksibelt krogsystem - pløkken skrues så langt i jorden som muligt, krogen tilpasses i højden, og du har en solid fastspænding. Når pløkken skal op igen skruer du bare den anden vej.

Du kan med fordel tage boremaskinen med på camping. En adapter sættes på boremaskinen, og pløkkerne skrues nemt i jorden. Alternativt kan håndnøglen benyttes.

Peggy Peg startsæt består af:
30 skruepløkker 20 cm
20 skruepløkker 12 cm
Taske
Adapter


 

Leveringstid 1-3 arbejdsdage.
Forsendelsesgebyr 59,- til GLS pakkeshop
Gratis fragt til dansk GLS pakkeshop ved køb fra kr. 495,-.

OBS Der kan være campingudstyr, som viser sig at være i restordre.
Vi giver selvfølgelig besked via mail hurtigst muligt med oplysninger om forventet levering, så du ikke venter forgæves.

Ved hjemmelevering giv gerne GLS FULDMAGT, så kontakt med chaufføren minimeres.
Opret GLS fuldmagt her.

 

Telefon: Har du spørgsmål vedrørende vores produkter sidder vi klar ved telefonen på 76 33 20 80 hverdage mellem kl. 10.00-16.00 - Du er også velkommen tll at sende os en mail på info@kg-camping.dk - Vi svarer så hurtigt det er muligt.

Alle priser på campingudstyr er i danske kroner inkl. moms.


KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
0 Kurv Top Søg Menu Shop