Vi åbner i dag kl. 10:00

Adria Campingvogne

Adria med skylight-vindue

Adria med skylight-vindue


Hvorfor vælge en Adria campingvogn?

Adria har produceret campingvogne i mere en 50 år og er efter vores opfattelse helt fremme med nytænkning og funktionelle indretninger, hvor de får plads til mange funktioner på mindst mulig plads. Adria vinder gang på gang priser for design, innovation, kvalitet og for at give meget "værdi for pengene".

Adria campingvogne er indrettet i nordisk stil og det er noget danskerne kan lide. 40% af alle nye campingvogne, der bliver solgt i Danmark er fra Adria. I 2021 er der endnu mere at glæde sig over; Adria Adora, som er den mest populære Adria model har fået en total make-over både inde og ude, læs mere her

 

Service til Adria ejere

På Adria Danmark kan du finde manualer til alle installationer i din Adria. Der er også vejledning om tæthedskontrol og Adria-kataloger nye og arkiv med gamle.

Der er også link til Adria klubber, hvis du har lyst til at deltage i et fællesskab med andre Adria-ejere.

Du finder siden her


teknik.adria.dk kan du finde endnu flere artikler om Adrias teknik.

Interiør

Indenfor tilbyder Adria som de eneste de innovative løsninger: Smart-kitchen-køkkenet, intellinget designede køkkener baseret på ergonomiske principper med alt på rette plads. ERGO-badeværelser inspireret af hotelløsninger og i de mindste modeller er der en indsat en praktisk "klap-op"-vask, så der bliver plads til det hele. Adria tilbyder også det unikke panoramavindue, der enten kan sidde i opholdsafdelingen eller over sengen, så der er kig til stjernene.

Adria tilbyder derudover et bredt udvalg af sengeløsninger - bl.a. med elevation og fleksible og optimerede opbevaringsløsninger.  
Der er nye luksus madrasser - med støtte og komfort i modellerne 2020 og frem.

Adria Smartkitchen

Adria SmartkitchenEksteriør

En campingvogn fra Adria er udstyret med haglsikkert glasfibertag og flere udgaver har også glasfiber på vognsiderne, det giver helt unik styrke og holdbarhed. I-shape-designet giver en god aerodynamik og det er let at udskifte front eller bagende, hvis uheldet skulle være ude. Adria giver 7 års fugtgaranti på alle modeller.

Du kan bruge din Adria campingvogn hele året rundt. Vognene er bygget efter "Thermo-build" standarder, med optimal anvendelse af isoleringsmateriale, varmedesign og Adria Air Flow System.

En Adria campingvogn er skabt til at kunne bruges, så du kan trygt tage på eventyr med Adria.

Adria Senge

Adria Senge

Adria Aviva

Aviva er blandt de bedste letvægts-campingvogne på markedet og med tag i stærkt glasfiber, der modstår kraftige haglbyger.

Læs mere om Adria Aviva

Adria Altea

Den lette campingvogn til campingferie på farten. Til alle familietyper.
ALTEA KAMPAGNEVOGNE 2022

Læs mere om Adria Altea

Adria Action

Action er sporty, praktiske og let - en campingvogn, der indbyder til eventyr og oplevelser. 

Læs mere om Adria Action

Adria Adora

Den komplette campingvogn, hvor du får rigtigt meget for pengene.
Helt ny designet i 2021, og med flere nyheder her til 2022 sæsonen.

Læs mere om Adria Adora 2022

Adria Alpina

Alpina den ultimative helårs-campingvogn, et fem-stjernet hotel på hjul.
Adria Alpina har fået den store design makeover til 2022 sæsonen. Der er masser af nyheder i serien og stadig til en god pris.

Læs mere om Adria Alpina

Adria New Astella

New Astella - Nytænkning af camping - sommerhus på hjul. I 2022 sæsonen er Astella 704HP præsenteret. 

Læs mere om Adria New Astella

OBS!: Vær opmærksom på at tekster og billeder i denne artikel har til formål at inspirere dig. Her kan være beskrevet ekstra udstyr, der skal tilkøbes.


KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
0 Kurv Top Søg Menu Shop