KG logo
  • Tabbert topbanner

Tabbert campingvogne


Tabbert Next generation er et resultat af tradition, innovation og kvalitet. Tabbert leverer campingvogne i en meget høj kvalitet og med standardudstyr der i indbefatter GFK glasfibertag, AL-KO ATC, alu.bund i gaskassen, det nye Dometic slim køleskab (i de grundrids hvor der er plads), Thetford bænktoilet, og mange mange flere smarte detaljer.

Tabbert udvikler campingvogne efter principperne om høj kvalitet, innovation og design. Dette ses tydeligt i Tabberts modelserier, her er både af møbler i høj kvalitet, smart design og harmoniske opbygninger.

Tabbert tagTabbert-taget

Alle Tabberts modeller har nu GLF-glasfibertag og  Da Vinci, Vivaldi, Poccini og Cillni har det helt specielle og patenterede Tabbert-tag, der er dobbelt så tykt som traditionelle tage.
Taget sikrer et godt indeklima, både sommer og vinter. Det er konstueret, så der er konstant ventilation gennem taget og det ekstra lag giver ekstra isolation.
Den ekstra isolation giver også en lyddæmpning som sidegevinst.

 

- Se alle nye Tabbert campingvogne på lager >>

 

Tabbert Rossini 

rossini 2015Helt nyt og gennemarbejdet design - Tabbert Rossini  - Udenpå hvid, klassisk og elegant med en grå staffering. Indeni møbeldekor og mørkt gulv, der giver en rolig og elegant udstråling.

Rossini den perfekte rejseledsager med et højt niveau af udstyr og et intelligent rumligt koncept. Rossini henvender den sig til den kvalitetsbevidste campist.

 

 

Tabbert Da Vinci

davinci 2015

Moderne og tidløs - En alsidig rejsecampingvogn, der er familievenlig og samtidig stilfuld. Vognen har et stort udvalg af funktionelt udstyr, god indretning og massere af opbevaringsplads. Da Vincis interiør har flotte detaljer, lyse farver og moderne møbeldesign.

Da Vinci har et åbent og  indbydende interiør med god plads til personlige bagage - her er ingenting koncentreret, alt er gennemtænkt.

Køkkenet er stort og rummeligt med masser af arbejdsplads, skuffer og hylder samt et stort hængeskab foroven. Tabbert Da Vinci er en fantastisk følgesvend på din ferierejse.

 

Tabbert Vivaldi

vivaldi 2015

Klassisk i ny indpakning  - Vivaldi kommer som de øvrige modeller også i helt ny indpakning og nyt interiør. Det nye interør, med sorte kromgreb, giver vognen et meget harmonisk udtryk, og udstråler det, den er; nemlig meget høj kvalitet til din ferie.

Filosofien bag Vivaldi er ung, frisk og ukompliceret og TABBERT kvalitet i alle detaljer.

Få en rundvisning i Tabbert Vivaldi 560 TD >> Youtube

 

Tabbert Puccini

puccini 2015

Åben og venlig  - med helt nyt, flot møbeldekor i varme toner, der sammen er de flotte kromgreb overalt i vognen,  giver et indtryk af høj klasse. Det  smarte lyssystem er stemningsfyldt og styres centralt. Vognen er som standard meget veludrustet, og den udståler ren ferienydelse.

Tabbert Puccini er ferienydelse til de kræsne og vil glæde de mest krævende campister.

Få en rundvisning i Tabbert Puccini 655 TD >> Youtube

 

Tabbert Cellini

cellini 2015

Ekslusivt mesterværk  - Luksus med en følelse af individualitet.

Det udvendige eksteriør har et markant design. Det meget elegante og tidsløse interiør understreger kvalitet ned til mindste detalje og karakteriserer stilen i denne vogn.

 Filosofien bag Tabbert

Adria logoEriba by Hymer logoFendt Caravan LogoHobby logoTabbertIsabella logo feelfreeOutwell

Følg os på facebook

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få campingnyheder, månedens mailtilbud og Mortens campingtips

Bemærk! Dette site benytter cookies og lignende teknologi for at forbedre brugeroplevelsen!

Du skal ændre dine browserindstillinger for ikke at tillade dette. Læs mere

Accepter