Vi har lukket på gensyn i morgen kl. 10:00
Vi har lukket på gensyn i morgen kl. 10:00

Tabbert

Tabbert Puccini 2023 - din perfekte base for vintercamping

Tabbert Puccini 2023 - din perfekte base for vintercamping

*Opdateres netop nu*

Tabbert campingvogne – designet til at holde hele livet

Høj kvalitet og solidt håndværk er grundlaget for alle Tabberts modeller. Når man dertil lægger de innovative detaljer og tekniske løsninger - er der ikke noget at sige til at Tabbert har et særligt godt ry blandt erfarne campister.

Tabbert leverer campingvogne i en meget høj kvalitet og med standardudstyr, der i indbefatter: GFK glasfibertag, AL-KO ATC (anti-slinger), selvjusterende bremser, alu.bund i gaskassen, GPS-sporing, det nye Dometic slim køleskab (i de grundrids hvor der er plads), Thetford kassettetoilet, og mange mange flere smarte detaljer. Desuden er der Seitz højkvalitets rammevinduer i de fleste modeller.

Tabbert udvikler campingvogne efter principperne om høj kvalitet, innovation og design. Dette ses tydeligt i Tabberts modelserier, her er både møbler i af høj kvalitet, smart design og harmoniske opbygninger.

GPS-sporing

Tabbert lægger i høj grad vægt på sikkerhed og som standard er der GPS-sporing indbygget i alle modeller. GPS-en gør, at du kan spore din vogn, hvis nogen fjerner den. Via en app på din telefon kan du styre tracker og alarm, så den sender en besked til din mobil, hvis vognen flyttes fra det område du har defineret. Trackeren i vognen kan sende i op til 3 måneder uden at være tilsluttet en strømkilde. Løbende er strømforbruget til trackeren meget lavt.

Bluuwater

NU SOM STANDARD UDSTYR
Vandfiltreringssystem for din sundheds skyld

Med det nye bluuwater-vandfiltersystem, der er standard, sikrer vi, at der strømmer hygiejnisk rent vand ud af TABBERT-vandarmaturerne – uanset hvilken rejsedestination, du vælger.

Takket være ultrafiltreringsmembranen fjerner bluuwater op til 99,999% af bakterier og små partikler.

Bluuwater vandfilter fjerner bakterier og partikler.

Bluuwater vandfilter fjerner bakterier og partikler.

Tabbert t@b

Den lille yndling  - Camping med det mest nødvendige.

T@b er en campingvogn, der er helt sin egen. Frihed, enkelthed og oplevelser er kodeordene. Vognen har lav vægt og er derfor også egnet til mindre biler. Vognen har på få år opnået kultstatus.

 

 

 

Tabbert Pep Pantiga

Nyhed! - PEP PANTIGA er en kombination af trendy design
og moderne teknik med en intelligent indretning, der henvender
sig til en aktiv livsstil. En rejsevogn med mange nye løsninger og funktioner.

3 forskellige indretninger.

Se beskrivelsen af Tabbert Pep Pantiga her

Tabbert Rossini

Helt nyt og gennemarbejdet design - Tabbert Rossini  - Udenpå hvid, klassisk og elegant med en grå staffering. Indeni møbeldekor og mørkt gulv, der giver en rolig og elegant udstråling.

Rossini den perfekte rejseledsager med et højt niveau af udstyr og et intelligent rummeligt koncept. Rossini henvender den sig til den kvalitetsbevidste campist.

7 forskellige indretninger.

Tabbert Da Vinci

Moderne og tidløs - En alsidig rejsecampingvogn, der er familievenlig og samtidig stilfuld. Vognen har et stort udvalg af funktionelt udstyr, god indretning og massere af opbevaringsplads. Da Vincis interiør har flotte detaljer, lyse farver og moderne møbeldesign.

Da Vinci har et åbent og  indbydende interiør med god plads til personlige bagage - her er ingenting koncentreret, alt er gennemtænkt.

Køkkenet er stort og rummeligt med masser af arbejdsplads, skuffer og hylder samt et stort hængeskab foroven. Tabbert Da Vinci er en fantastisk følgesvend på din ferierejse.

9 forskellige indretninger.

Tabbert Vivaldi

Liv og stil – perfekt kombineret.  Det nye interør, med sorte kromgreb, giver vognen et meget harmonisk udtryk, og udstråler det, den er; nemlig meget høj kvalitet til din ferie.

Filosofien bag Vivaldi er ung, frisk og ukompliceret og TABBERT kvalitet i alle detaljer. 9 forskellige indretninger.

Få en rundvisning i Tabbert Vivaldi 560 TD >> Youtube

 

Tabbert Puccini

Et lysende eksempel i premiumsegmentet. Et nyt, flot møbeldekor i varme toner, der sammen er de flotte kromgreb overalt i vognen, giver et indtryk af høj klasse. Det  smarte lyssystem er stemningsfyldt og styres centralt. Vognen er som standard meget veludrustet, og den udstråler ren ferienydelse.

Tabbert Puccini er nydelse til de kræsne og den vil glæde de mest krævende campister. Fås i 6 forskellige indretninger.

Få en rundvisning i Tabbert Puccini 655 TD >> Youtube

 

Tabbert Cellini

Ekslusivt mesterværk – kompromisløst design, en suite på hjul.

Cellini er flagskibet i Tabbertflåden – her defineres luksusklassen på ny. Det meget elegante og tidsløse interiør understreger kvalitet ned til mindste detalje og karakteriserer livsstilen i denne vogn.

2 forskellige indretninger.

 

Tabbert Rossini

 

OBS!: Vær opmærksom på at tekster og billeder i denne artikel har til formål at inspirere dig. Her kan være beskrevet ekstra udstyr, der skal tilkøbes.


KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
0 Kurv Top Søg Menu Shop