KG logo
  • Hobby 2017

Hobby campingvogne

Hobby præsenterer i  et stort program, med modellerne ONTOUR, DE LUXE, DE LUXE EDITION, EXCELLENT, PRESTIGE OG PREMIUM er der modeller til ethvert behov.

 - Se alle nye Hobby campingvogne på lager >>

 

Hobby ONTOUR

on tour 156Ferie med lethed - ONTOUR er en dejlig lys og let rejsevogn, vægtoptimeret gennem et lettere chassis, dog uden at det går ud over lasteevnen. Det nu er muligt at hele familien med på campingferie med en hel almindelig familebil uden den store trækkraft.

Hobby ONTOUR fås i 4 forskellige indretninger i modellerne 390-470, med dobbelt-, enkeltsenge, køjer osv. ONTOUR er en rejsevenlig og godt udstyret vogn både egnet til familer og par på farten.

 

 

 

 

Hobby DE LUXE

2014 deluxeHobby DE LUXE er den ideelle ferievogn for familier med et væld af indretninger med og uden køjer.

læs mere om Hobby De Luxe

 

Hobby DE LUXE Edition

2014 deluxeHobby DE LUXE Edition er skabt til at være på farten - med masser af teknologi og et sportsligt design med lyse træsorter, med enkle toner af rødt. Hobby DE LUXE er rummelig, overskuelig og ikke mindst hyggelig. Alle vognens overflader er nemme at rengøre og køkkenet er let tilgængeligt og rummeligt. Teknikken er den mest moderne Hobby teknologi.

De Luxe Edition byder på 5 layouts, kompakte til par uden børn og praktiske indretning til børnefamilerne.

 

 

Hobby EXCELLENT

excellent156EXCELLENT - moderne, komfortabel og ypperste kvalitet - En kombination af smarte ideer og fantastisk komfort - Hobby EXCELLENT er elegant såvel som praktisk. Vognens indretning i træ kombineret lyse flader, skaber en frisk atmosfære.

Hobby EXCELLENT er skabt til campister, der ved præcis hvad de ønsker; en campingvogn, der er fuld af spændende oplevelser og dyb afspænding. Vognen har en kompakt opbygning, der stadig byder på masser af plads. EXCELLENT-seriens interiørdesign er optimeret for at få så meget plads som muligt, her er bl.a. masser af skabe og hylder. Hobby EXCELLENT fås i 12 forskellige indretninger.

.

 

Hobby PRESTIGE

2014 prestige 650Den sikre klassiker - Hobby PRESTIGE har været en del af Hobbys sortiment i mange år. Designet er traditionelt, med moderne mørke træfarver, der i kombination med lyse låger giver et gedigent, tidsløst og frisk udtryk. PRESTIGE er fyldt med kvalitetsløsninger og en super komfort, der giver dig og din familie forudsætninger for den perfekte campingferie. I PRESTIGE er der plads til det hele - vognen er udstyret med Hobby palettens største antal skabe og hylder til opbevaring.

Hobby PRESTIGE findes i 11 forskellige grundplaner med mange muligheder.

 

Hobby PREMIUM

premiumFremtidens campingvogn - Hobby PREMIUMS design er markeds mest moderne. PREMIUM er for dig, der ønsker en unik, eksklusiv og komfortabel campingvogn med flot og moderne design – både udvendig og indvendig.

Hobby PREMIUM fås med køjer (650 UKFe) og med stort badeværelse på tværs i bagenden (660 WLU), udstillet.

 

 

Følg med i Nyheder fra Hobby og få tips til den gode ferie her >>

Adria logoEriba by Hymer logoFendt Caravan LogoHobby logoTabbertIsabella logo feelfreeOutwell

Følg os på facebook

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få campingnyheder, månedens mailtilbud og Mortens campingtips

Bemærk! Dette site benytter cookies og lignende teknologi for at forbedre brugeroplevelsen!

Du skal ændre dine browserindstillinger for ikke at tillade dette. Læs mere

Accepter