KG logo
  • Fendt top

Fendt campingvogne - højkvalitetsvogne med klasse


Når du handler Fendt campingvogn, kan du være sikker på, at kvalitet og håndværk er i orden - Fendt er kendt for at kæle for detaljerne. I mange campingvogne, er fugt og utætheder et stor problem - men ikke hos Fendt. Den tyske producent, går utrolig meget op i kvalitet og derfor er også tekstiler i vognene slidstærkt og design tidløst.

Fendt-fabrikken sender hvert år en forholdsvis begrænset mængde vogne ud fra fabrikken - så hvis du specifikt ønsker dig en Fendt-vogn skal du være på pletten og bestille i efteråret - eller komme forbi vores udstilling fra oktober til først på januar, hvor udvalget er størst.

- Fendt er gedingen luksus til en fornuftig pris

- Se alle nye Fendt campingvogne på lager >>

 

Fendt Saphir

bianco 2004Fendt Saphir - God kvalitetsvogn med stort udvalg af indretninger.
Fendt Saphir er designet til dig, der lægger vægt på god kvalitet, praktisk design og en campingvogn der kan holde til noget. Modellen har flere layouts med køjer og derfor oplagt for for børnefamilier, der ønsker en robust vogn.


 

Fendt Bianco

bianco 2004Fendt Bianco - luksus og komfort til den aktive campist.
Fendt Bianco er designet til dig, der lægger vægt på kvalitet, praktisk design og detaljer. Vognen er meget let, og derfor oplagt til rejser for familien.

Med Bianco får du den optimale udnyttelse af plads - god opbevaringsplads, tre kogeblus og store skuffer i køkkenet. Bianco kan skræddersys til præcis dit og familiens behov.

Fendt Bianco Sportivo 390 FH, se video på youtube >>

 

Fendt Opal

opal 2014Fendt Opal - moderne og tidssvarende
Fendt Opal er designet med fremtiden for øje. Vognen er af rigtig god kvalitet og med den nyeste teknologi. Opal byder på bl.a. på nye køkkenløsninger, der giver god plads til opbevaring.

Opal campingvogn er den nyeste model, og derfor af bedste kvalitet der er på markedet. Vognen passer til langt de fleste campister; aktive såvel som fastliggere.

 

Fendt Tendenza

tendenza 2004Fendt Tendenza - Den elegante trendsætter
Tendenza er, ligesom Fendts andre vogne, en vogn af høj kvalitet. Indretningen er gennemtænkt og funktionel. Vognen er udstyret med rengøringsvenligt PVC-gulvbelægning, som gør gulvet slidstærkt.

Køkkenet er dejlig rummeligt, har tre kogblus og store skuffer til opbevaring. Med Tendenza får du en kombination er kvalitet, funktionalitet og elegance.

 

 

Følg med i Nyheder fra Fendt og få tips til den gode ferie her >>

Adria logoEriba by Hymer logoFendt Caravan LogoHobby logoTabbertIsabella logo feelfreeOutwell

Følg os på facebook

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få campingnyheder, månedens mailtilbud og Mortens campingtips

Bemærk! Dette site benytter cookies og lignende teknologi for at forbedre brugeroplevelsen!

Du skal ændre dine browserindstillinger for ikke at tillade dette. Læs mere

Accepter