Vi åbner i dag kl. 10:00

Vær med i KG Camping kundeklub

Tilmeld dig kundeklubben her
 

OBS

Når du har tilmeldt dig, kommer der en mail i din indbakke, hvori du endeligt skal godkende din tilmelding.

Kommer mailen ikke? - tjek her


 

Kundeklubben for alle, der er vilde med camping

 

Tilmeld dig KG Camping Kundeklub, og bliv inviteret til VIP-arrangementer, læs campingnyheder, modtag specialtilbud, Mortens Campingtips og meget andet. Det er gratis at være med.

Du får masser af fordele, som medlem af vores kundeklub:

√  Vind præmier HVER måned
√  Få nyhedsbreve
√  Få månedens Kundeklub-tilbud
√  Spar på campingbudgettet, se tilbud først
√  Få besked om spændende arrangementer
√  Få adgang til VIP-arrangementer
√  Få ideer og hjælp med Mortens Campingtips
√  Kom med i vores køberkartotek


KG Camping Kundeklub

KG Camping Kundeklub - er en uforpligtende mulighed for at få en lang række spændende, eksklusive og kontante fordele.

Som medlem af kundeklubben får du nyhedsbrev, med invitationer og tilbud. I forbindelse med tilmelding, kan du også tilmelde dig nyhedsbreve om nyheder indenfor dine interesseområder, det kan være om et bestemt vognmærke, eller vogntype eller måske om campingudstyr alt efter dine behov og ønsker.

 

Vind store præmier med KG Camping Kundeklub

Hver måned er alle medlemmer af KG Camping Kundeklub med i konkurrencen om en præmie - det kan være alt fra et sortiment af fritidstøj fra Tuxer, til en relaxstol fra Isabella og en internetantenne fra TerTek. Alle, der tilmeldt ved udgangen af en måned er med i konkurrencen. Det vil fremgå af månedens nyhedsmails, hvad præmien er.

Se alle tidligere månedskonkurrencer og vinder her

Spændende arrangementer

Er du nysgerrig? Som medlem af kundeklubben vil du få mulighed for at deltage i lukkede VIP-arrangementer. Det kan være underholdning, foredrag, film, præsentationer af nye campingvogne, telte, udstyr og meget andet.

Det kan også være VIP-adgang til udsalg, hvor medlemmer af kundeklubben kan få adgang før der åbnet for offentligheden.

Du vil selvfølgelig også få besked om åbne arrangementer.

 

Kæmpe tilbud – % spar

Vi vil altid have attraktive tilbud til dig. Hver måned er der tilbud kun for medlemmer og du vil få besked om udsalg og tilbud i butikken. Det kan være til vogne, campingudstyr, møbler, telte, tøj og meget mere. Du vil på udvalgte produkter kunne spare op helt til 60–70%.

Find de aktuelle medlemstilbud her

 

Mortens Campingtips

Morten går i dybden med både teknik, udstyr og andet, der kan gøre det lettere at være campist. Campingtipsene, kan du finde på vores hjemmeside under Kundeklub og nye tips kommer ud med nyhedsbrevet.
Har du et emne som du gerne have at vi går i dybden med, så skriv til Mortens Campingstips-mailen her.

Se alle Mortens aktuelle campingtips her

 

Kom først til den vogn du søger - Køberkartotek

I 2020 oplevede vi, at der var kæmpe efterspørgsel efter nye og brugte campingvogne. Det resulterede i at vi i perioder måtte melde udsolgt af f.eks. køjevogne.

Medlemmer af kundeklubben har mulighed for at få en særlig besked, når ønskevogne er på vej ind.
Køberkartoteket fungerer som hos ejendomsmæglerne, så en campingvogn vil blive tilbudt til emner i køberkartoteket før den bliver annonceret.

Har du en campingvogn du gerne vil have vi tager i bytte eller som du gerne vil afhænde kan du altid kontakte os og få et godt bud på vognen.

 

Udmelding

Du kan når som helst melde dig ud af kundeklubben, hvis du ønsker det. Du kan melde dig ud enten ved at framelde dig på nyhedsbrevet eller ved at sende en mail til info@kg-camping.dk.

FAQ - bekræftelsesmailen kommer ikke

1. Tjek din spammappe, der kan den mailen ligge i. Læg adressen info@kg-camping.dk ind i dine kontakter, så "forstår" din mailprogram, at det fremover er ok at modtage mail fra kundeklubben.

2. Er du allerede medlem? - Har du tilmeldt dig på pop-up'en med månedens konkurrence, kan den ikke kigge med i kundeklubbens database. Der er mange, der tilmelder sig, selvom de allerede er medlem. Gør man det kommer der ikke en bekræftelsesmail.

3. Der er i øjeblikket problemer med yahoo.dk-mails - brug evt. en anden mail, hvis du har det.

 


KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
0 Kurv Top Søg Menu Shop