Vi åbner i dag kl. 10:00

Spejlsæt Milenco Aero Platinum

Premium Spejlsæt fra Milenco med konveks glas

Nyt eksklusivt spejl designet specielt til tilspidsede skrå spejlhuse.

50% større og fleksibel flade på spejlbeslag.

Kan anvendes til hængere op til 255 cm bredde.

Skruer og fittings fremstillet i rustfrit stål og messing.

Aero Platinum Mirror er et innovativt nyt design, specielt udviklet til sikkert at passe til de ekstremt tilspidsede spejlrammer, som nu findes på et stigende antal fabrikanters køretøjer for at forbedre brændstofeffektiviteten ved at reducere aerodynamisk modstand.

En af de vigtigste udviklinger af Aero Platinum Mirror er inkluderingen af nye fleksible, gummibeklædte rustfrit stål, fjederbelastede gribeplader. Disse er over 50 % større end standard Aero 4 spejlpuder. Dette design gør det muligt for griberen at 'forme' sig til formen på køretøjets spejlramme. Dette øger overfladens kontaktareal betydeligt, hvilket giver forbedret greb og stabilitet til trækspejlet.

Platinum-klemmen er stor og passer på spejlrammer i køretøjer på op til 25 mm i tykkelse. Den er også udstyret med en arm med større diameter, som giver endnu mere stabilitet til spejlet og har tilstrækkelig rækkevidde til at blive brugt på campingvogne op til 2,55 meter brede.

Platinspejlene er konstrueret af de allerbedste kvalitetsmaterialer for at sikre robust holdbarhed. Rustfrit stål og messing bruges i nøgleområder for at sikre pålidelighed og også for at forhindre korrosion fra vejsalt. Spejlglasset er det kromglas af højeste kvalitet, der anvendes for at sikre en meget lang levetid.

Aero Platinum-spejlene er blevet konstrueret, designet, fremstillet og testet til de mest krævende standarder, hvilket sikrer, at de tilbyder overlegen ydeevne og en perfekt pasform til de allefleste nye biler.


 

Alle priser på campingudstyr er i danske kroner inkl. moms.

 


Fragt:
GRATIS fragt til GLS pakkeshop i Danmark ved køb over kr. 699,-. Under 699,- er forsendelsesgebyret 59,- til GLS pakkeshop.

Ved hjemmelevering giv gerne GLS FULDMAGT.
Opret GLS fuldmagt her.

Færøerne, Grønland og udland - Kontakt os for tilbud.


Leveringstid
1-3 arbejdsdage.
OBS Der kan være campingudstyr, som viser sig at være i restordre.

Vi giver selvfølgelig besked via mail hurtigst muligt med oplysninger om forventet levering, så du ikke venter forgæves.


Telefon:
Har du spørgsmål vedrørende vores produkter sidder vi klar ved telefonen på 76 33 20 80 hverdage mellem kl. 10.00-16.00. -

Du er også velkommen tll at sende os en mail på info@kg-camping.dk - Vi svarer så hurtigt det er muligt.


 

 


 

Er du på ferie?

Vi sender gerne pakker ud til alle danske campingpladser

Læs vejledning her

Besøg vores store butik i Kolding

Den er et besøg værd, du finder os på Mønten 6.

Find kørselsvejledning her

 

Vi støtter miljøvenlig indpakning

Derfor genbruger vi emballage, når vi sender pakker ud.

 


KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
0 Kurv Top Søg Menu Shop