Vi har åbent i dag til kl. 17:00
Vi har åbent i dag til kl. 17:00

Ren Fritid Pist væk teltrens - algefjerner

På grund af dine cookieindstillinger er det ikke muligt at vise indholdet på vores side. Så benyt enten eksternt link eller opdater dine cookieindstillinger.

DKK 130,00
På lager lev. 1-3 dage

​​Ren Fritid algerens - Miljøvenlig rengøring

Indhold: 0,5 liter

Ren Fritid Pist væk fjerner alger på dit telt og mange andre steder. Algerensen sprøjses på direkte fra flasken i er jævnt lag. Der efter skal det sidde i et par timer og virke - væsken slår algevæksen i ihjel. Du kan enten lade vejret tage sig af resterne eller børste.

Du kan lader produktet sidde på teltdugen, og de misfarvede områder og belægninger vil lige så stille forsvinde i løbet af et par dage – helt uden fysisk arbejde. Efter behandlingen kan der dog opstå sølvgrå belægninger, som nemt børstes væk med en stiv børste.

Har algeangrebet været voldsomt, vil algerne have ødelagt teltets imprægnering, derfor anbefales det at imprægnere teltet når algerne er væk.

Ann Karina har testet Pist væk og resultatet var godkendt læs test her

Man lader derefter produktet sidde på teltdugen, og de misfarvede områder og belægninger vil lige så stille forsvinde i løbet af et par dage – helt uden fysisk arbejde. Efter behandlingen kan der dog opstå sølvgrå belægninger, som nemt børstes væk med en stiv børste.

Algerensen kan bruges på alle overflader, der kan tåle vand, såsom terrasser, fliser, træværk, både og campingvogne. Dog må det ikke anvendes på mørnede overflader.

Ren Fritids Vask og Voks er miljøvenlig og har derfor ingen faremærkning.  


Fragt:
GRATIS fragt til dansk GLS pakkeshop ved køb over kr. 699,-.

Forsendelsesgebyr 59,- til GLS pakkeshop.

Ved hjemmelevering giv gerne GLS FULDMAGT, så kontakt med chaufføren minimeres.
Opret GLS fuldmagt her.


Leveringstid
1-3 arbejdsdage.
OBS Der kan være campingudstyr, som viser sig at være i restordre.

Vi giver selvfølgelig besked via mail hurtigst muligt med oplysninger om forventet levering, så du ikke venter forgæves.

Telefon: Har du spørgsmål vedrørende vores produkter sidder vi klar ved telefonen på 76 33 20 80 hverdage mellem kl. 10.00-16.00. -

Du er også velkommen tll at sende os en mail på info@kg-camping.dk - Vi svarer så hurtigt det er muligt.


Alle priser på campingudstyr er i danske kroner inkl. moms.

 


 


KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
0 Kurv Top Søg Menu Shop