Vi åbner i dag kl. 10:00

Siccaro Supreme Pro Bamboo tørredragt til hunde - pris fra

Vælg variant:
Str. L
DKK 999,00
På lager lev. 1-3 dage
Begrænset antal

Siccaro Supreme Pro Bamboo tørredragt til hund

SICCARO Supreme Pro hundetørredragt er en innovativ og ny måde at tørre din våde hund på. Brug tørredragten efter en svømmetur, bad i hjemmet eller en regnvejrstur, så din hund vil tørre hurtigt og nemt imens den løber, leger eller hviler.

Størrelsesguide

Størrelsen af Supreme Pro-dragten afhænger af længden målt fra rodens af hunden hale til bunden af ​​nakken, når hovedet er hævet.
Er din hund lige mellem 2 størrelser? Vælg den største, da den vil krympe 3-5%, når den vaskes.

dog size

 

Str. Længde over ryggen
XS 20-27cm
S 27-37cm
M 37-47cm
L 47-57cm
XL

57-65cm

Hundetørredragten er lavet af en dobbeltlags kombination af viskose og bambusstof, der fjerner 80-90% af vandet på en hund inden for 15 minutter.

Bambusfiber har antibakterielle egenskaber, hvilket betyder, at Supreme Pro reducerer lugten af våd hund, og skåner hjem, bil og campingvogn for både vand og skidt fra den våde hund. Slut med våde ildelugtende håndklæder.

Supreme Pro har optimal dækning af brystet, maven, de øvre forben og fastgøres også om bagbenene ved hjælp af en elastisk stroppe. Nakken er ekstra lang til at dække og tørre hovedet og ørerne og har en lynlåseåbning, hvilket betyder, at den alternativt kan foldes tilbage.

Anvendelse: Før hundens hoved gennem åbningen. Træk t-stykket imellem hundens forben og lad spændet mødes på ryggen af hunden, hvor det spændes og justeres. Før bagbenene ét ad gangen igennem elastikken bagerst på dragten.

For at nedkøle din hund: Gennemblød Supreme Pro i koldt vand, vrid overskydende vand ud af dragten og giv hunden den på.

Vedligehold: Efter brug hænges Supreme Pro til tørre. Dragten kan vaskes på 30 grader celcius (anvend ikke enzym holdigt vaskepulver) og hænges til tørre eller tumbles på lav temperatur.

Materiale: Viskose og organic bamboo fleece

Advarsel: Efterlad aldrig tørredragten på en hund, der har adgang til vand og ikke er under opsyn, da den vil være i fare for at drukne. 


Fragt:
GRATIS fragt til dansk GLS pakkeshop ved køb over kr. 699,-.

Forsendelsesgebyr 59,- til GLS pakkeshop.

Ved hjemmelevering giv gerne GLS FULDMAGT, så kontakt med chaufføren minimeres.
Opret GLS fuldmagt her.

Færøerne, Grønland og udland - Kontakt os for tilbud på fragt.


Leveringstid
1-3 arbejdsdage.
OBS Der kan være campingudstyr, som viser sig at være i restordre.

Vi giver selvfølgelig besked via mail hurtigst muligt med oplysninger om forventet levering, så du ikke venter forgæves.

Telefon: Har du spørgsmål vedrørende vores produkter sidder vi klar ved telefonen på 76 33 20 80 hverdage mellem kl. 10.00-16.00. -

Du er også velkommen tll at sende os en mail på info@kg-camping.dk - Vi svarer så hurtigt det er muligt.


Alle priser på campingudstyr er i danske kroner inkl. moms.

 


 


KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
0 Kurv Top Søg Menu Shop