Vi har åbent i dag til kl. 17:00
Vi har åbent i dag til kl. 17:00

Tuxer Hans Herre hybridjakke Black

Vælg variant:
Str. M
DKK 579,00
På lager lev. 1-3 dage

Hans Herre hybridjakke - Green Choise

Farve: Black

Super dejlig letvægtsjakke i et let polyamid materiale og med polyesterfyld på kroppen. Perfekt til efteråret og kølige aftner i forteltet.

Jakken er en hybrid mellem en trøje og en jakke, ærmer, hals og sidestykker er i softcell, mens kroppen er som en let dynejakke.

Hans lukkes med lynlås med beskyttelsesstof i toppen, så den ikke kradser på hagen. Selve kraven har blød fliss indvendig og i kanten, så den føles rar på hals og hage.

I bunden af jakken er der løbebånd, som kan strammes ind, så det ikke blæser ind. Den har også to sidelommer, der kan lukkes med lynlås. De er gode store, så du kan varme hænderne. Der er både ind- og udvending brystlomme med lynlås, hvor du kan opbevare din telefon og pengepung.

Materiale: Recycled polyester


 

Leveringstid 1-3 arbejdsdage.
Forsendelsesgebyr 59,- til GLS pakkeshop
Gratis fragt til dansk GLS pakkeshop ved køb fra kr. 495,-.

OBS Der kan være campingudstyr, som viser sig at være i restordre.
Vi giver selvfølgelig besked via mail hurtigst muligt med oplysninger om forventet levering, så du ikke venter forgæves.

Ved hjemmelevering giv gerne GLS FULDMAGT, så kontakt med chaufføren minimeres.
Opret GLS fuldmagt her.

 

Telefon: Har du spørgsmål vedrørende vores produkter sidder vi klar ved telefonen på 76 33 20 80 hverdage mellem kl. 10.00-16.00 - Du er også velkommen tll at sende os en mail på info@kg-camping.dk - Vi svarer så hurtigt det er muligt.

Alle priser på campingudstyr er i danske kroner inkl. moms.


KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
0 Kurv Top Søg Menu Shop