Vi åbner i dag kl. 10:00

Truma Gasfilter - Ny model

DKK 399,00
På lager lev. 1-3 dage

Truma Gasfilter

Truma gasfilter til montering på gasanlægget - incl. patron. Gasfilteret kan monteres på Truma MonoControl og DuoControl-systemer.

Truma har de seneste år konstateret urenheder i gas til campingbrug. Det har betydet funktionsfejl i gasinstallationener, regulator, varmeovn og vandvarmer.  Installationen bliver udfordret af olie og tilsætningsstoffer, der bliver ført med gassen rundt i anlægget.

Truma har udviklet et gasfilter, der som det eneste produkt er i stand til at filtrere olie og tilsætningsstoffer fra, inden det kommer til at skabe problemer i anlægget.

NB. Truma afviser grundlæggende garanti for regulatorer, der har olie i anlægget, da der for regulatorerne ikke har været tale om hverken en materiale - eller en fabrikationsfejl.

Ring til Morten på 4121 2858 for vejledning/support eller bestilling af montering.


 

 

 

Leveringstid 1-3 arbejdsdage.
Forsendelsesgebyr 59,- til GLS pakkeshop
Gratis fragt til dansk GLS pakkeshop ved køb fra kr. 495,-.

OBS Der kan være campingudstyr, som viser sig at være i restordre.
Vi giver selvfølgelig besked via mail hurtigst muligt med oplysninger om forventet levering, så du ikke venter forgæves.

Ved hjemmelevering giv gerne GLS FULDMAGT, så kontakt med chaufføren minimeres.
Opret GLS fuldmagt her.

 

Telefon: Har du spørgsmål vedrørende vores produkter sidder vi klar ved telefonen på 76 33 20 80 hverdage mellem kl. 10.00-16.00 - Du er også velkommen tll at sende os en mail på info@kg-camping.dk - Vi svarer så hurtigt det er muligt.

Alle priser på campingudstyr er i danske kroner inkl. moms.


KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
0 Kurv Top Søg Menu Shop