Vi har lukket på gensyn på søndag kl. 10:00
Vi har lukket på gensyn på søndag kl. 10:00

Siccaro Dry-glove tørrehandske til hunde

DKK 149,00
På lager lev. 1-3 dage

Siccaro Dry-glove tørrehandske til hund

Har din hund fået våd pels efter en tur i skoven eller stranden er det aldrig særligt sjovt at få den ind i bilen, hjemmet eller forteltet. Med en Siccaro DryGlove kan du tørre din hund inden den kommer indenfor. Lad bare handsken ligge i bilen, for har du selv våde sko eller splider noget - kan den også bruges.

Siccaro DryGlove er en af de mest unikke tørrehandsker i verden. Handsken et lavet med to lag stof, indvendigt et superabsorberende lag af viskose, der kan opsuge op til 11x sin egen vægt i vand. Overfladen er en organisk bambusabsorberende terrydug. Denne specielle bambus tekstil reducerer hundelugt og bakterier, fordi bambus har naturlige, ikke-giftige, antibakterielle egenskaber.


 

Leveringstid 1-3 arbejdsdage.
Forsendelsesgebyr 59,- til GLS pakkeshop
Gratis fragt til dansk GLS pakkeshop ved køb fra kr. 495,-.

OBS Der kan være campingudstyr, som viser sig at være i restordre.
Vi giver selvfølgelig besked via mail hurtigst muligt med oplysninger om forventet levering, så du ikke venter forgæves.

Ved hjemmelevering giv gerne GLS FULDMAGT, så kontakt med chaufføren minimeres.
Opret GLS fuldmagt her.

 

Telefon: Har du spørgsmål vedrørende vores produkter sidder vi klar ved telefonen på 76 33 20 80 hverdage mellem kl. 10.00-16.00 - Du er også velkommen tll at sende os en mail på info@kg-camping.dk - Vi svarer så hurtigt det er muligt.

Alle priser på campingudstyr er i danske kroner inkl. moms.


KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
0 Kurv Top Søg Menu Shop