Vi har lukket på gensyn på søndag kl. 10:00
Vi har lukket på gensyn på søndag kl. 10:00

Tuxer Simon Herre jakke - W/R 2000 sort

Vælg variant:
Str. XL
DKK 799,00
På lager lev. 1-3 dage

Tuxer Simon vinterjakke, herremodel

Farve: Sort

Smart vinterjakke med lige pasform. Tuxer Simon er vind- og vandafvisende og holder dig varm selv på koldere efterårsdage og på kolde vinter dage er en fin med en trøje under.
Jakken i Polyester Oxford, men en flot mat overflade. Den er foret med en blød isolerende fiberforing, med ekstra foring i skulderpartiet.
Tuxer Simon har mange fine detaljer; sidelommer og brystlomme med lynlås. Indvendig har den lomme til pung og mobil med lynlås og hul til earhone-ledningen der er også en lomme med net, der er nem at komme til. Hætten er justerbar og kan knappes af, når du ikke har brug for den. Kraven er blød, med fleece kant indvendig og lynlåsen er afskærmet med fleecekant i toppen så den ikke kradser på hagen. Ærmerne kan justeres med velcro og har vind-/snefang med hul til tommelfingeren. I underkanten af jakken er der desuden justeringssnøre, så jakken kan strammes ind på kolde og blæsende dage.

- Tre lommer med lynlås
- Inderlomme med lynlås
- Fleeceforet krave
- Velcro og elastiske manchetter

Materiale: Polyester Oxford
For: Imitationsdun påfyldning


 

Leveringstid 1-3 arbejdsdage.
Forsendelsesgebyr 59,- til GLS pakkeshop
Gratis fragt til dansk GLS pakkeshop ved køb fra kr. 495,-.

OBS Der kan være campingudstyr, som viser sig at være i restordre.
Vi giver selvfølgelig besked via mail hurtigst muligt med oplysninger om forventet levering, så du ikke venter forgæves.

Ved hjemmelevering giv gerne GLS FULDMAGT, så kontakt med chaufføren minimeres.
Opret GLS fuldmagt her.

 

Telefon: Har du spørgsmål vedrørende vores produkter sidder vi klar ved telefonen på 76 33 20 80 hverdage mellem kl. 10.00-16.00 - Du er også velkommen tll at sende os en mail på info@kg-camping.dk - Vi svarer så hurtigt det er muligt.

Alle priser på campingudstyr er i danske kroner inkl. moms.


KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
0 Kurv Top Søg Menu Shop