KG logo

Action Weekend 6. - 7. april

Action weekend nyhed

Fokus på Adria Action

I weekenden 6.-7. april sætter vi fokus på Adria Action, der er en campingvogn, som inviterer til eventyr og action.

Adria Action er en lille campingvogn, der kan trækkes af de allerfleste biler og har en form, der er aerodynamisk, så den ligger godt efter bilen når du er ude på landevejen.

Adria Action inviterer til en rundrejse i Europa eller Danmark rundt. En afslappende ferie med et længere ophold er også en mulighed, her er det rart med et fortelt, Isabella laver fortelte, der passer specielt til Action.

02 1024x683

En lille campingvogn betyder ikke, at du skal undvære noget på komfortsiden - Den nye Adria Action 391 LH har både bad og toilet, gulvvarme, holder til fladskærm og store skuffer med softluk.

Der er et hyggeligt lille køkken i bagenden - her er både store skuffer, vask og gasblus. Midt i vognen er der et stort køleskab, med plads til både mad og drikkevarer.

 

01 1024x683

 

Adria Action 391 LH - lavet specielt til Danmark

Adria har lyttet til danskernes ønsker - og lavet Action 391 LH med varmeapparat under sengen, så den ikke optager plads. Det er årsagen til at der er blevet plads til både er højt skab til opbevaring og det store køleskab. Over siddegruppen/sengen er Adrias store skylightvindue, der giver kig direkte op til stjernene, solen og skyerne, der driver forbi.

I den nye model er der også et lille klapbord som kan bruges til morgenmaden på dage, hvor I ikke vil pakke sengen sammen.

Kom forbi i weekenden og se hele herligheden - og oplev hele vores palette af små vogne, der alle er samlet i en afdeling for sig, så det er nemt at få et overblik.

 

Adria Action havde Verdens Premiere i februar 2019 - her kan du se Herlufs præsentere vognen >>

Adria logoEriba by Hymer logoFendt Caravan LogoHobby logoTabbertIsabella logo feelfreeOutwell

Følg os på facebook

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få campingnyheder, månedens mailtilbud og Mortens campingtips

Bemærk! Dette site benytter cookies og lignende teknologi for at forbedre brugeroplevelsen!

Du skal ændre dine browserindstillinger for ikke at tillade dette. Læs mere

Accepter