KG logo
Tabbert okt 2016 top

Små og lette campingvogne

En lille campingvogn er ideel til familer og par, der rejser meget og ikke ønsker at slæbe rundt med mange kilo.

Lille campingvognMed en Porsche Cayenne Turbo som trækker opnåede T@b 320 RS en hastighed på 230,97 km/t på Michelin Driving Center i Tyskland. Stabilitet og sparet benzin er vigtige parametre på længere ture ned gennem Europa og man ikke nødvendigvis på kompromis med comforten, flere modeller har f.eks. både toilet og bad.

Hos KG Camping har vi flere muligheder for valg mellem små campingvogne. Tabberts t@b er den ultimative feriecampingvogn når du er på farten. T@b fås i mange designs og også i en offroad udgave og både med og uden toilet alt efter hvor høj komfort du ønsker.

Adria har flere modelmuligheder alle med bad og toilet,  Action er den aerodynamiske udgave med en totalvægt på 1100 kg. I samme vægtklasse fåes også Aviva 390, der er mindste model af den traditionelle Aviva-serie, her er fast dobbeltseng og mulighed for opredning i siddegruppen så der er plads til overnatning til fire personer. Adria tilbyder derudover den lille lækker campingvogn Altea - hvor du kan vælge mellem mange designs både inde og ude. Altea for 2 har stort panorama med kig til stjernene og haglsikkert glasfibertag. Altea for 4 har opredningmulighed til tre + barn i køje.

Adria logoEriba by Hymer logoFendt Caravan LogoHobby logoTabbertIsabella logo feelfreeOutwell

Følg os på facebook

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få campingnyheder, månedens mailtilbud og Mortens campingtips

Bemærk! Dette site benytter cookies og lignende teknologi for at forbedre brugeroplevelsen!

Du skal ændre dine browserindstillinger for ikke at tillade dette. Læs mere

Accepter