Vi åbner i dag kl. 10:00

Sådan ser du TV på campingturen

Læs her om, hvordan du du kan se TV på campingferien

Fjernsyn på campingpladsen

Er du en af dem der ikke kan undvære sommerens store sportsbegivenheder, Tour de France, OL og fodbold eller vil I gerne hygge med en god film og underholdning om aftenen på campingpladsen, så kan du læse her, hvad der skal til.

På de fleste campingpladser i Danmark er der fjernsynstue, hvor man kan sætte sig over og se dagens nyheder eller kongeetapen i Touren, men hvem har ikke prøvet at komme ind i TV-stuen, hvor en flok børn sidder bænket og ser tegnefilm og der er lange udsigter til programmet slutter.

Du kan i stedet vælge at være uafhængig og have dit eget TV i campingvognen - og her er der flere muligheder for tilslutning alt efter hvilke kanaler du ønsker og om du hellere vil streame udsendelserne.

Se DR1, DR2 og Ramasjang med TV-antenne

Har du ikke det store behov for for underholding og kan nøjes med nyheder og sport fra Danmarks radio, så kan du vælge at få en TV-antenne monteret på campingvognen.

Du kan hente DR's ukodede digitalsignal ned via TV-antennen - f.eks via Tertek® DAB+/ TV antenne, hvor du også får forbedret signal til din DAB+ radio.

Det er lidt teknisk, så spørg gerne om hjælp eller få monteret antenne, radio og TV (max 33") på vores værksted. Kontakt Morten på tlf. 4121 2858 eller skriv til service@kg-camping.dk

Dit fjernsyn skal kunne modtage digital signal, er det nyere end 2009, så er det sandsynligvis ikke analogt.

Nye tv finder selv kanalerne. Hvis ikke, så skal du sætte tv’et til automatisk at søge og gemme de kanaler, som det finder.

 

Vælg selv kanaler med TV-antenne

Vil du have frit valg af kanaler og/eller har et ældre TV er Boxers løsninger rigtig gode. Læs mere på Boxers hjemmeside. om deres løsninger til ældre TV og til modtagelse.

Boxer virker i Danmark via din TV-antenne f. eks  Tertek® DAB+/ TV antenne, hvor du også får forbedret signal til din DAB+ radio. Kontakt Morten på tlf. 4121 2858 eller skriv til service@kg-camping.dk for montering på vores værksted.

Med Boxers grundabonnement kan du modtage DR1, DR2 og Ramasjang + 8 kanaler fra Norge, Sverige og Tyskland.

Du kan også tilkøbe kanaler eller hele pakker med et væld af kanaler, præcis som du kender det hjemmefra.

 

Streaming via internettet

Det hører til sjældenheden at internettet på campingpladsen er hurtigt nok til TV og Streaming, så du skal have dit eget internet i vognen til denne løsning.

TERTEK® MIMO internet antenne, til streaming via Cromecast/Apple-TV og SmartTV. Du kan bruge dine streamingabonnementer til Netflix, HBO, Viaplay osv. Har du f.eks. et Stofa-abonnement derhjemme, kan du hente Stofa-app'en ned på din Cromecast/Apple-TV og se TV.

MIMO betyder, at der er 2 internetantenner i samme internetantenne, hvilket giver et kraftigt forstærket signal.

Vær opmærksom på, at der kan være restriktioner i udlandet, f.eks. kan rettigheder til en fodboldkamp være solgt til en anden station i det land du besøger.

 

Alle Tertek antenner til campingvogn har en 110 cm mast. De har Top-Luk som slutter helt tæt mod vognens tag når den er trukket ned. Top-Luk systemet beskytter taggennemføringen ved at lukke helt ned til taget og antennen har en højde på kun 120mm under transport.

Læs mere om - montering og muligheder for internet i campingvognen her

Se priser på antenner og antenner incl. montering i webshoppen

- bestil tid til montering hos Morten 4121 2858 eller på service@kg-camping.dk

 


KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
0 Kurv Top Søg Menu Shop