Vi har lukket på gensyn i morgen kl. 10:00
Vi har lukket på gensyn i morgen kl. 10:00

Få dit eget Internet i campingvognen

Læs her om, hvordan du får internet på campingferien - og bliver uafhængig.

Internet til hele familien

Det rart at kunne tjekke vejrudsigten, nyheder og måske også dine sociale medier når du er på camping. Det kan du gøre på dit mobilabonnement, hvis du har mobildata med på abonnementet.

På enkelte campingpladser er der gratis trådløst internet, og mange steder kan du købe adgang, her skal du typisk købe adgang til det antal enheder som du vil have koblet til - og det kan hurtigt løbe op, hvis I er flere i husstanden. Kvaliteten er svingende, alt efter om campingpladsen har en langsom eller hurtig forbindelse og hvor langt fra senderen du ligger.
Det er muligt at forstærke signalet - læs mere om Wifi-forstærkere her

Du kan også vælge at være uafhængig og etablere din helt eget internet i campingvognen - med denne metode kan du bruge internet både i Danmark og udlandet som du vil.

 

Dit helt eget internet i campingvognen

Er der ikke internet på pladsen eller vil du være uafhængig af campingpladsernes trådløse internet og øge sikkerheden, kan du etablere dit eget mobilinternet i campingvognen.

Denne løsning er også god, hvis I er flere personer i husstanden, der vil på nettet på mobil, tablet, computer eller se TV.

Du kan selv hente mobildata ned til din mobile router, modem eller dongle og lave dig eget trådløse internet som I kan logge på.

Du skal have et mobilt bredbåndsabonnement for at komme på nettet - spørg hos dit teleselskab. Skal du bruge internet i udlandet og har tp-link routeren skal du slå roaming til.

Signalets kvalitet kan svinge meget, alt efter hvor du kommer hen og derfor er det en god ide at montere en internetantenne, der kan forstærke signalet.

 

Tertek®-antennen giver langt bedre internet i din campingvogn

Tertek er et firma fra Haderslev, der har specialiseret sig i internetløsninger til campingvogne, autocampere, både og til huse/sommerhuse, der ligger i områder, hvor der ikke tilbydes bredbånd.

Antennen forstærker dit mobilsignal (3G/4G/5G) til din mobile router (Din router skal være 5G/LTE for at kunne modtage 5G-signal), modem eller dongle - Tertek-antennen giver langt bedre internet på farten. 

Tertek-antennen forstærker signalet kraftigt og ligger du lavt kan antennen hejses, så den lettere kan fange signalet.

Alt efter behovet - kan du vælge Tertek® internet Hi-Tech antenne til almindeligt forbrug og Boxer TV og TERTEK® MIMO internet antenne, til streaming via Cromecast/Apple-TV og SmartTV.

MIMO betyder, at der er 2 internetantenner i samme antenne og antennen til campingvognen har en 110 cm mast. Mimo-antennen har Top-Luk som slutter helt tæt mod vognens tag når den er trukket  ned. Top-Luk systemet beskytter taggennemføringen ved at lukke helt ned til taget og antennen har en højde på kun 120mm under transport.

 

Læs mere om mulighederne for at se TV i campingvognen

Se priser på antenner og antenner incl. montering i webshoppen

- bestil tid til montering hos Morten 4121 2858 eller på service@kg-camping.dk

 

 

Få dit helt eget internet i campingvognen og bliv uafhængig.

Se priser på antenner og antenner incl. montering i webshoppen


KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
0 Kurv Top Søg Menu Shop