Vi åbner i dag kl. 10:00

Byvand - Rindende vand i campingvognen

Hvad er byvand?

Byvand er vand er direkte vandtilslutning til vandanlægget i din campingvogn.

Ligger du med campingvognen på en enhed med egen vand- og afløbstilslutning, så er det lækkert med rindende vand i vandhanerne, som du kender det hjemmefra. Hvis dit vandanlæg i vognen er rent, så kan du bruge vandet til madlavning, tandbørstning og brusebad, hvis der er bruser og vandvarmer i vognen. Se her hvordan du renser dit vandlæg.

Det er forholdsvis nemt at få etableret byvand i din campingvogn. Selv om det er monteret har du stadig mulighed for at hælde vand på vandtanken som du plejer, når du ligger på pladser/enhed uden vand- og afløb.

Montering af byvand

Hos KG Camping monterer vi byvand på to måder, alt efter hvilket anlæg vognen har.

I vogne med 12 mm slanger bl.a. Adria, Kabe mv. etableres anlægget uden om vandtanken, så du får vand direkte fra campingpladsens vandanlæg.
Har vognen bløde slanger er der to muligheder: Du kan få etableret et anlæg uden om vandtanken som på Adria og Kabe eller et anlæg, hvor vognens vandtank fyldes, hver gang du bruger af vandet. 

Slange fra campingpladsen vandhane til vognens tilslutning står du selv for. Det er en almindelig vandslange med såkaldt Gardena koblinger.

 

KØREKLAR MONTERING:
Byvand indtag og komplet etablering  kr. 3.600,- * incl. moms pr. jan. 2023.

Har du spørgsmål eller vil du bestille tid tll montering så ring til Morten 4121 2858/Jens 4121 2856 eller skriv på service@kg-camping.dk


KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
0 Kurv Top Søg Menu Shop