Vi åbner i dag kl. 10:00

Ekstraudstyr et væld af muligheder

Vi hjælper jer det hele tiden enklere og mere simpelt at være campister. Komforten og betjeninger bliver mere smarte og bedre.

Lad os prøve at give jer nogle ideer, hvordan jeres campingtur bliver lettere, mere komfortabel og ikke mere sikker.

Vi har mange forskellige muligheder for at hjælpe jer. Faktisk er vi sikre på, at der er lidt udstyr, jeres nabo på campingpladsen vil kigger over for at få lidt mere at vide om.

 

Mover til campingvogn

Store og selv små campingvogne kan være svære at få på plads. I kan måske ikke bakke vognen helt på plads, den dårlige ryg kan ikke klare at bakse campingvognen på plads. Det er vi kan hjælpe dig med at løse.

I har brug for en mover!

En mover hjælper jer og skåner ryggen på campingpladser, hvor tilkørsel kan være udfordrende, eller hvor I er ene om at komme ind på plads. Vi har fjernbetjente movere med manuel og automatisk tilkobling. Se udvalget i vores webshop, og valget er dit.

Bliv klar til campingsæsonen med en mover, så I kan vide jer sikre og trygge, når I er ankommet på campingpladsen. En mover er helt uundværlig, når der kan opstå udfordringer i at komme på plads, når det er svært at navigere, eller når I er ene om at komme på plads med din campingvogn.

Hos KG Camping finder i det brede udvalg af movere, og I kan finde den helt rigtige til jeres behov og i en kvalitet, som er i top. Tal med vore specialister, så finder vi sammen den helt rigtige løsning.

 

Aircon og klimaanlæg til campingvogn

Det kan være svært at holde varmen nede når man er på campingferie. Det kan være, der er direkte sol på den plads man har. Det kan være, den irriterende morgensol. Måske får vi en hedebølge med italienske temperaturer.

Klimaanlæg/aircon på taget af campingvognen giver jer en behagelig indendørstemperatur, selv på de varme dage i Danmark eller på ferien sydpå.

Klimaanlæg er også effektive som varmekilde. De fungerer på samme måde som en varmepumpe, når det er koldt udenfor. Aircon/klimaanlæget monteres typisk i en eksisterende tagluge, men det er og muligt, at lave et nyt hul og tagelugen bibeholdes. Vi er altid behjælpelig, med at finde den rigtige løsning, både fabrikat, ydelse og pris. Det er vigtigt, den passer sammen med jeres vogn.

Når I har den rigtige løsning, vil få den fulde glæde af en behagelig temperatur inde i jeres campingvogn.

Har I brug for hjælp til en sikker og professionel installation af Aircon/klimaanlægget er vores værksted klar til at hjælpe jer.

 

Apps

Der er mange funktioner, at overvåge på campingtur. Nogle af disse kan man glemme og let spilde lang tid, med til eksempel, at skulle lade et batteri. Bøvlet med at få vognen i vater på en skrånende plads. Sur mælk fordi køleskabet ikke køler rigtigt.

Det erIrritations momenter som kan give småsure miner og ødelægge oplevelsen ved en god ferie. I kan komme på forkant med e-Trailer Apps til både Android og Iphones.

I starter med E-Trailer Basispakken. Her får I E-Connect og E-Level i en samlet pakke.

Med Basispakken følger E-Level-modulet, der via app'en hjælper med at få jeres campingvogn helt i vater.

I får også E-Volt batterimåler modulet. Så undgår I jeres campingvogn uventet har et dødt batteri.

Supplerende kan I købe Komfortpakken som indeholder E-Waterlevel og E Temperature modulerne.

E-Waterlevel hjælper jer med at holde øje med niveauet i vandtanken. Det er både når i det daglige vandforbrug og når I tanker.

E-Temperature der viser jer temperaturen og fugtigheden i både køleskab og i campingvognen. Er der et problem med en temperaturstigning, vil I få en alarm. Det gør det meget nemmere og sikrer jeres madvarer holdes friske. 

De enkelte modulen kan også købes særskilt. I skal blot have Basispakken installeret.

 

Opbevaringsmøbler til forteltet

Om I er fastligger eller I rejser fra campingplads til campingplads skal I bruge opbevaringsplads.

Det er ikke let at tage Ikea reolen eller kommoden med. Samtidig kan vejret også gøre det vanskeligt, at have møbler i forteltet uden de slår sig, og bliver grimme og uanvendelige.

Det er naturligvis noget, vi har en løsning på. I kan blandt få en større serie af kvalitets møbler til forteltet fra Isabella. Der er skabe, kommoder og andre opbevaringsmøbler. Så indret jeres fortelt, så der er plads til alt, holde orden og så I altid kan finde jeres ting.

 

Få dig eget Internet i campingvognen

Det rart at kunne se TV, tjekke vejrudsigten, nyheder, Facebook instagram eller TikTok. I skal kunne streame Netflix, se kampen på D-Play, børnene skal pacificeres i ulvetimen til aftensmaden, er færdig. Det hele kan gøres gennem lidt udstyr og jeres mobilabonnement, hvis du har mobildata med på abonnementet.

På nogle campingpladser er der et gratis internet. Det er sjældent, der er båndbredde nok til at klare alles behov for data. Så vil I være sikre på, der er nok power i jeres net. Der er ikke nogen vej udenom, at der skal tænkes en løsning, der kun dækker jeres familie.

I kan også vælge at være uafhængig og etablere jeres helt eget internet i campingvognen - med denne metode kan I bruge internet både i Danmark og udlandet som du vil. Der kan være begrænsninger i den mængde data, som man har til rådighed i udlandet. Dette kan ofte løses gennem køb af et SIM kort fra et af de lokale teleselskaber.

Vi har valgt en række produkter fra det sønderjyske firma Tertek. Det er løsninger vi kan installere i jeres campingvogn, tæt og problemfrit.

Antennen forstærker jeres mobilsignal (2G/3G/4G) til jeres mobile router, modem eller dongle - Tertek-antennen giver langt bedre internet på farten. Alt efter behovet - kan I vælge Tertek® internet Hi-Tech antenne til almindeligt forbrug og Boxer TV og TERTEK® MIMO internet antenne, til streaming via Cromecast/Apple-TV og SmartTV.

MIMO betyder, at der er 2 internetantenner i samme antenne og antennen til campingvognen har en 110 cm mast. Mimo-antennen har Top-Luk som slutter helt tæt mod vognens tag når den er trukket  ned. Top-Luk systemet beskytter taggennemføringen ved at lukke helt ned til taget. Antennen har en højde på kun 120mm under transport.

Læs mere om internet i campingvognen her

Læs mere om TV i campingvognen her

 

Cykelholdere

Tag cyklen med på ferien og kom let rundt i lokalområdet, eller når du lige skal hente lidt i den eller de lokale butikker.

Har du at rejse rundt på campingferien er det langt lettere at montere og afmontere cyklerne, så man ikke behøver at tage vogntoget ind i byen eller ved seværdigheden. Så gør det let for dig selv og vælg en professionel og sikker løsning.

Et cykelstativ monteret bag på campingvognen eller foran på vangerne, bliver det let og ubesværet at tage cykler med på campingvognen. Vi har valgt at føre kvalitets cykelstativer fra Thule.

Vore teknikere har stor erfaring i montering af cykelstativer korrekt uden utætheder. Er du god med hænderne kan man også selv montere cykelstativet.

 

Overvågningsalarmer – det er din sikkerhed!

Ønsker I at sikkerheden er i top når I er på langfart med campingvognen, så finder I løsninger på gas i campingvogen.

Er der startet en brand i en campingvogn, skal den slukkes hurtigt. Så en røgalarm er et absolut must. Vi ved en mobiltelefon oplader kan starte en brand og så er det absolut vigtigt at alle reagerer hurtigt.

Der kan også være behov for en alarm, som giver besked hvis der er gas i campingvognen. Er du nervøs for at sove med gasovnen i gang, så er en gasalarm en god ide.

Der kan også vælges en løsning hvor der måles for narkosegasser. Der er campister, der har gjort rast på en parkeringsplads i Sydfrankrig, blevet bedøvet, vågner senere. Pas, penge og værdier er væk!

I kan også gøre livet lettere og mere sikkert med en Truma DuoControl - til to gasflasker, med automatisk omkobling fra den tomme til den fulde gasflaske:

Innovativ gastryksregulator til sikker drift med to flasker. Regulatoren er udstyret med crash-sensor, der afbryder gastilførslen ved kollisonshastigheder helt ned til 15-20 km/t.
Regulatoren har visuel visning af driftsflaskens status (tom/fuld) og mulighed for manuelt valg af driftsflaske via drejeknap.


KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
0 Kurv Top Søg Menu Shop