Vi har åbent i dag til kl. 16:00

Ekstraudstyr et væld af muligheder

Vi hjælper jer det hele tiden enklere og mere simpelt at være campister. Komforten og betjeninger bliver mere smarte og bedre.

Lad os prøve at give jer nogle ideer, hvordan jeres campingtur bliver lettere, mere komfortabel og ikke mere sikker.

Vi har mange forskellige muligheder for at hjælpe jer. Faktisk er vi sikre på, at der er lidt udstyr, jeres nabo på campingpladsen vil kigger over for at få lidt mere at vide om.

 

Mover til campingvogn

Store og selv små campingvogne kan være svære at få på plads. I kan måske ikke bakke vognen helt på plads, den dårlige ryg kan ikke klare at bakse campingvognen på plads. Det er vi kan hjælpe dig med at løse.

I har brug for en mover!

En mover hjælper jer og skåner ryggen på campingpladser, hvor tilkørsel kan være udfordrende, eller hvor I er ene om at komme ind på plads. Vi har fjernbetjente movere med manuel og automatisk tilkobling. Se udvalget i vores webshop, og valget er dit.

Bliv klar til campingsæsonen med en mover, så I kan vide jer sikre og trygge, når I er ankommet på campingpladsen. En mover er helt uundværlig, når der kan opstå udfordringer i at komme på plads, når det er svært at navigere, eller når I er ene om at komme på plads med din campingvogn.

Hos KG Camping finder i det brede udvalg af movere, og I kan finde den helt rigtige til jeres behov og i en kvalitet, som er i top. Tal med vore specialister, så finder vi sammen den helt rigtige løsning.

 

Cykelholdere

Tag cyklen med på ferien og kom let rundt i lokalområdet, eller når du lige skal hente lidt i den eller de lokale butikker.

Har du at rejse rundt på campingferien er det langt lettere at montere og afmontere cyklerne, så man ikke behøver at tage vogntoget ind i byen eller ved seværdigheden. Så gør det let for dig selv og vælg en professionel og sikker løsning.

Et cykelstativ monteret bag på campingvognen eller foran på vangerne, bliver det let og ubesværet at tage cykler med på campingvognen. Vi har valgt at føre kvalitets cykelstativer fra Thule.

Vore teknikere har stor erfaring i montering af cykelstativer korrekt uden utætheder. Er du god med hænderne kan man også selv montere cykelstativet.

 

Overvågningsalarmer – det er din sikkerhed!

Ønsker I at sikkerheden er i top når I er på langfart med campingvognen, så finder I løsninger på gas i campingvogen.

Er der startet en brand i en campingvogn, skal den slukkes hurtigt. Så en røgalarm er et absolut must. Vi ved en mobiltelefon oplader kan starte en brand og så er det absolut vigtigt at alle reagerer hurtigt.

Der kan også være behov for en alarm, som giver besked hvis der er gas i campingvognen. Er du nervøs for at sove med gasovnen i gang, så er en gasalarm en god ide.

Der kan også vælges en løsning hvor der måles for narkosegasser. Der er campister, der har gjort rast på en parkeringsplads i Sydfrankrig, blevet bedøvet, vågner senere. Pas, penge og værdier er væk!

I kan også gøre livet lettere og mere sikkert med en Truma DuoControl - til to gasflasker, med automatisk omkobling fra den tomme til den fulde gasflaske:

Innovativ gastryksregulator til sikker drift med to flasker. Regulatoren er udstyret med crash-sensor, der afbryder gastilførslen ved kollisonshastigheder helt ned til 15-20 km/t.
Regulatoren har visuel visning af driftsflaskens status (tom/fuld) og mulighed for manuelt valg af driftsflaske via drejeknap.


KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
0 Kurv Top Søg Menu Shop