Vi har åbent i dag til kl. 17:00
Vi har åbent i dag til kl. 17:00

Få din campingvogn repareret!

Forsikringsskader på campingvognen

 

Lige nu ser jeg mange forskellige typer skader. Det er alt fra haglskader, som er opstået under det hårde vejr som vi har oplevet her i sommeren, stormskader og påkørsler.

Der har især været mange haglskader fra campister, som har været på ferie i Italien. Der har også været haglvejr flere steder i Danmark - jeg har modtaget campingvogne fra både Nordsjælland, Midt- og Vestjylland.
Det er bestemt en god ide at kontrollere om jeres campingvogn har fået skader efter hagl på taget i ferien.     

Der har naturligvis også været mange andre typer skader; påkørsler, telt- og markiser, som er blæst rundt om vognen mm.  

Nogle har ramt siden mod sideafspærringer ved vejarbejder på de tyske motorveje, ramt af andre køretøjer og fået parkeringsskader.

TRIN FOR FORSIKRINGSSKADEN

  1. Du melder skaden til forsikringsselskabet
  2. Kontakt os for vurdering og opgørelse af skaden
  3. Vi sørger for takseringen og har kontakten til taksatoren
  4. Vi reparerer skaden
  5. Du får en klarmelding fra os og vi aftaler hvornår du vil du kan hente din campingvogn
  6. Vi vasker din campingvogn inden aflevering

KG Camping samarbejder med ALLE forsikringsselskaber.

KG Camping reparerer ALLE MÆRKER campingvogne på vores DCU godkendte værksted


 

Forsikringsskader

Når vi får melding om, at der er en skade på din campingvogn (uanset mærke) hjælper vi dig. Vi sørger for at din skade bliver præsenteret for dit forsikringsselskab.

Vi gør skaden op. Hvor mange timer skal der bruges og hvad koster reservedelene. Der er også tit omkostning til maling af en repareret skade.

Nogle gange er det nok at have 5 billeder med skadesanmeldelsen, andre gange er det nødvendigt at have en gennemgang fra en taksator.

Det eneste du skal gøre, det er at melde skaden til dit forsikringsselskab.

 

Taksering

Forsikringsselskabet vurderer om skaden skal repareres. Du behøver ikke at få campingvognen repareret her og nu. Kan du stadig bruge den selvom den er skadet, kan du fortsætte med at campere til sæsonen er slut. Du har 2-3 år fra skaden er opstået til den skal være repareret.

Vurderer forsikringsselskabet, at din skade ikke kan repareres til en pris, som kan betale sig i forhold til campingvognens værdi, vil selskabet hellere købe campingvognen.

Du får ikke nyprisen, men den værdi som en campingvogn som din handles til i dag.

Reparation

Når vi har din campingvogn takseret og klar til reparation, reparerer vi din af campingvogn (Vi reparerer alle mærker) efter forskrifterne. Vi er certificeret og godkendt af DCU og vi er certificerede af Teknologisk institut.

Ofte lader vores kunder campingvognen stå til reparation hos os hen over vinteren. Vi har indhegnet og overvågede udendørsområder. Det giver os en fleksibilitet, og vi kan tage campingvognen ind i de perioder, hvor der er mindre travlt over vinteren.


KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
0 Kurv Top Søg Menu Shop