Vi åbner i dag kl. 10:00

Hold varmen i forteltet med Astro foil

På grund af dine cookieindstillinger er det ikke muligt at vise indholdet på vores side. Så benyt enten eksternt link eller opdater dine cookieindstillinger.

Isoleringsgulvtæppe til forteltet - se Peer Neslein fra Campingferie.dk demonstrere tæppet.

Konstrueret til månerejser – og fantastisk til fastligger-camping

Der er mange måde at skabe varme i campingvognen og forteltet. At holde varmen og beholde hyggen er en helt anden opgave.
Vi har mange kunder, der har hørt om AstroFoil. Jeg vil gerne forklare lidt om, hvad Astrofoil er og hvor folien med fordel kan bruges.

Astrofoil er et reflekterende isoleringsprodukt, som er helt revolutionerende. Det er let at arbejde med og ekstremt pålideligt. AstroFoil reflekterer op til 97% af den varme- og kuldestråling, der rammer overfladen.

Populært sagt, bliver strålingen reflekteret, så strålevarmen bliver inde i den isolerede enhed og kulde/varmestråler reflekteres tilbage på den anden side.

Tilbage i 1960’erne udviklede den amerikanske rumfartsorganisation Apollo AstroFoil til deres månelandingsprogram. Med Astrofoil som beskyttelse kunne astronauterne udnytte varmen i rumfartøjet maksimalt, mens næsten al henholdsvis ekstrem kulde- og varmestråling fra omgivelserne blev reflekteret tilbage.

I dag har vi glæde af et smart og meget avanceret isolationsprodukt, som på det nærmeste er udviklet til campister.

Isoleringslaget lægges under gulvtæppet, hindrer fugtgennemtrængning og isolerer mod kulden, der trænger op fra jorden - Og er blødt at gå på!

Jeg anbefaler, at du lader en halv bredde af AstroFoil glide op langs siden inde i forteltet. Det forhindrer kulden fra hulrummet under campingvognen i at trænge ind i forteltet.

FAKTA

AstroFoil består af 1 lag brandhæmmende polyethylen boblefilm i en sandwich konstruktion mellem 2 lag 99,9% ren aluminium, lamineret til en tykkelse på 4 mm.

Du kan bruge AluFoil under campingvognen (dog ikke hvis du kører med campingvognen), under tæpper, gulve. Det virker samtidig som dampspærre så fugt ikke trænger ind.

 

Specifikationer

Tykkelse 4 mm
Består af 2 Alulag, 1 boblefilmlag
Boblehøjde 4 mm
Bobletykkelse 150 mikron
Alu tykkelse 30 mikron
Brudstyrke 4,5 cm2
Vægt 207 g/m2
Anvendelsestemperatur -40c til +80c
R værdi 4,9 m2 KW


Astro Foil er miljøvenligt, fiberfri, let i vægt, let at opsætte og det bliver ikke nedbrudt. Skal du samle lag af Astro Foil er godt at anvende en reflekterende tape. Det gør ikke nogen væsentlig forskel om du anvender flere lag AstroFoil, da det vil ikke ændre noget i forhold til at reflektere strålevarmen.

Her kan du bruge isoleringsfolien

  • Brug Astro foil under hele tæppet i forteltet, folien kan ligge direkte på jorden eller på gulvet, hvis I har gulv i forteltet.
  • Indenfor i vognen kan Astrofoil også fint bruges under tæppet. Det luner og er blødt at gå på - men brug det kun indenfor i det tilfælde at du ikke har eller bruger gulvvarme.
  • Kravl under campingvognen og isoler bunden under din campingvogn med Astro Foil.
  • Isoler magasiner og stuverum inde i campingvognen.
  • Læg ca. 60 cm (en halv bredde AstroFoil) op på siden på campingvognen.
  • Isoler loftet i fortelt.
  • OBS dæk ikke huller der fungerer som tvangsudluftning!!!!

 

MONTERING af isoleringsfolie

I forteltet kan isoleringsfolien lægges direkte på jorden eller græsset, dog en god ide med en presenning under, så folien er bestykket mod skarpe sten.

Skal du tilpasse folien kan du både klippe og skære i materialet.

Sørg for at lukke alle samlinger med Alu-tape. Åbninger vil skabe kuldebroer.

Værktøj: Hobbykniv, Tape, Saks og målebånd.

Efter brug af folien kan luftboblerne godt punktere. Det har ingen praktisk betydning for effekten af folien, fordi det er det dobbelte lag af aluminium, der reflekterer varmen/kulden.

Folien kan købes i butikken Mønten 6 - Kolding i de længder du har brug for - du kan også købe gennem vores webshop >


KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
0 Kurv Top Søg Menu Shop