Vi har lukket på gensyn i morgen kl. 10:00
Vi har lukket på gensyn i morgen kl. 10:00

Effektivt internet og TV i campingvognen

Mortens Campingtips:

Træt af dårlig internet på campingturen?

Jeg får mange spørgsmål om brug af internet, radio og TV i campingvognen. Det er fra både folk der camperer her i Danmark og folk der kører udenlands.

I familien Danmark er vi blevet mere afhængige af internet, radio og TV. For mange er det en del af den normale hverdag, og noget som man ikke vil undvære på ferie med campingvognen. Også fastliggere, som har flyttet dagligdagen ud, oplever at det ikke er alle steder i udkants-/vandkants Danmark at dækningen fungerer tilfredsstillende.

I TV er der ofte EM og VM i bold, OL eller Tour de Italien, Frankrig eller Spanien på cykel. Det er store sportsbegivenheder mange naturligvis gerne vil se.

På nogle pladser har man et trådløst internet. Mange steder fungerer det fint, men jo mere nettet belastes, jo dårligere hastighed og jo flere udfald er der typisk.

 

Få kontrol over din internetforbindelse

Jeg vil anbefale, at du gør dig fri af andres net. Du får friheden helt og bibeholder kvaliteten.

Du kan altså vælge at blive uafhængig og etablere din helt eget internet i campingvognen - med denne metode kan du bruge internet både i Danmark og udlandet som du vil.

Løsningen er at du laver dit eget hot-spot via en ekstern antenne.

Her er antennen monteret udenpå campingvognen. Signalet føres ind i vognen og fordeles via almindeligt WiFi netværk som du kender det hjemmefra. Det er en gennemprøvet og effektiv løsning, fordi man undgår at metallet i campingvognen “skygger” for signalet.

Det er selvfølgelig ikke lige meget, hvilken antenne der vælges. Signalerne til de forskellige platforme er forskellige, og det skal løses af en modtager, der kan håndtere dette.

Vi har flere medarbejdere, som har testet vores løsninger i praksis på campingpladser fordelt over hele landet. En “arbejde-hjemmefra dag” på computer går som en leg - også selvom, der skulle “snige sig” en fodboldkamp ind på TV´et samtidig.

Faktisk kan du have en løsning i din campingvogn, som har en kvalitet, der matcher hvad mange har i hjemmet. Med 4G kan du have en hastighed på 30/40 Mbit og de steder, hvor 5G er en mulighed taler vi hastigheder på op til 400 Mbit. Selv med 4G opnår du altså hastighed, der fint kan streame en film på Netflix samtidig med du har den bærbare kørende.

 

Hvad skal du bruge, til eget internet i campingvognen?

• For at få en god modtagelse skal du have en udvendig internet antenne. Efter at have testet flere på markedet vil jeg anbefale den danske TERTEK antenne som vi forhandler.

• Du får også brug for en mobil router som er ”født” til at modtage data via externe /outer antenner samt SMA indgange (eller evt. en dongle)

• Du skal også bruge et mobildata-abonnement fra en af teleselskaberne. Husk det skal være med dataforbrug nok, så du ikke får en ekstra regning eller et leveringsstop. Skal du bruge internet i udlandet kan den billigste løsning være at købe et simkort til mobildata i det land I besøger.

• Du har mulighed for at købe en mobil streaming TV pakke fra bl.a. Stofa, Boxer, 3 og Telia. Viaplay (TV3 kanaler). Du kan også abonnere direkte hos de enkelte stationer. Tv2-Play, Discovery+, Eurosport osv. Husk at tjekke hvilke udbydere der har rettigheder til at vide de store begivenheder live, hvis det er det du vil se.

• Skal du se (Flow) TV anbefaler jeg du bruger en Google Chromecast eller Apple TV boks.

 

Kom gerne forbi og få hjælp til at vælge rigtigt

Behov er forskellige men med den rette vejledning er det meget nemt at få en god internetforbindelse. Vi står som altid klar til at hjælpe dig med det hele.

FAKTA: TERTEK-antenner

Tertek®-antennen giver langt bedre internet i din campingvogn.
Tertek er et firma fra Haderslev, der har specialiseret sig i internetløsninger til campingvogne, autocampere, både og til huse/sommerhuse, der ligger i områder, hvor der ikke tilbydes bredbånd.

Antennen forstærker dit mobilsignal (3G/4G/5G) til din mobile router (din router skal være  5G/LTE for at kunne modtage 5G signal), modem eller dongle - Tertek-antennen giver langt bedre internet på farten. 

Tertek-antennen forstærker signalet kraftigt og ligger du lavt kan antennen hejses, så den lettere kan fange signalet.
Alt efter behovet - kan du vælge Tertek® internet Hi-Tech antenne til almindeligt forbrug og Boxer TV eller TERTEK® MIMO internet antenne, til streaming via Cromecast/Apple-TV og SmartTV.  

MIMO betyder, at der er 2 internetantenner i samme antenne og antennen til campingvognen har en 110 cm mast. Mimo-antennen har Top-Luk, som slutter helt tæt mod vognens tag når den er trukket  ned. Top-Luk systemet beskytter taggennemføringen ved at lukke helt ned til taget og antennen har en højde på kun 120mm under transport.

Signalets kvalitet kan svinge meget, alt efter hvor du kommer hen og derfor er det et must at montere en internetantenne, der markant kan forstærke signalet.
 
Se priser på antenner og antenner incl. montering i webshoppen

Og ikke mindst - bestil tid til montering hos Morten 4121 2858 eller på service@kg-camping.dk

Læs flere af Mortens Campingtips her


KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
0 Kurv Top Søg Menu Shop