Vi åbner i dag kl. 10:00
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2014

Viggo køber campingvogn fra Nordsøen

14-06-2021

 

Skype-fremvisning fungere fint

Man kan sagtens handle Campingvogn, selvom man sidder ude på Nordsøen.

I starten af april modtog vi en henvendelse fra Dorthe og Viggo Holmstoel, der var jagt efter en Adria Alpina 903 HT.

Vi ringede straks tilbage til Viggo og til vores overraskelse var han på arbejde og sad ude på en boreplatform i Nordsøen.

Aftalen blev, at Dorthe ville køre til vores butik i Kolding og så kunne vi lave en SKYPE- fremvisning af vognen, hvor Viggo kunne følge med ude fra Nordsøen.

Vi aftale en tid, hvor Viggo var klar og Dorthe kom forbi sammen med datteren. På sådan en stor vogn er der masser af detaljer, som skal vises frem, men det var ikke noget problem. Dorthe havde Viggo med på sidelinjen via skype på telefonen.
Det fungerede rigtig godt og Viggo havde flere spørgsmål undervejs som både kunne vises og forklares via skærmen.

I denne tid, hvor man skal handle hurtigt, skal man ikke holde sig tilbage selvom man befinder sig langt væk. Nu var Dorthe i nærheden og kunne køre hertil, men har du ikke den mulighed, så er skærmfremvisning et rigtig godt værktøj.

Underskrift på slutseddel foregår via telefonen i dag og det samme gælder for underskrift på evt. lån, så det kan sagtens foregå på distancen.

 


Så kom den store dag


Viggo og Dorthe købte en lækker Adria Alpina 903 HT, der er en stor vogn, som kræver stort kørekort Der blev derfor aftalt, at vi skulle levere vognen til Elite Camp i Vestbirk.

Viggo havde fri og var i land, så begge kom forbi til modtagelse af den klargjorte vogn, hvor de fik gennemgået vognen endnu en gang. Herluf gav instruktion i det tekniske og Kresten Gravgaard var frisk på en tur til Vestbirk, så de kunne komme afsted til campingpladsen sammen.

Vi vil gerne takke Viggo og Dorthe fordi vi måtte skrive om den utraditionelle fremvisning, som var speciel for os. Vi ønsker jer en rigtig god sommer på Elite Camp i Vestbirk.


KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
0 Kurv Top Søg Menu Shop