Vi har åbent i dag til kl. 17:00
Vi har åbent i dag til kl. 17:00
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2014

Vi elsker Adora - helt nydesignet 2021-model

04-08-2020

 
Adria 2021


Adria 2021-modeller er allerede på lager. Der er mange nyheder, men især Adora, der er relanceret med masser af detaljer hentet fra den store Astella. Adria har igen lyttet til kunderne og har indarbejdet en masse af de forslag som de mange Adora-ejere og forhandlere er kommet med.

Vi er begejsterede og ikke mindst over den helt nye indretning Adria Adora 613 PK TEEN - 2021-model, med stor rundsiddegruppe, fast dobbeltseng og virkelig genial børne-/ungeafdeling lige ved indgang. Afdelingen kan lukkes af og der er mulighed for at lave en hyggelig hule eller én stor sofa med ryglæn, som ungerne kan slænge sig i med computeren.

Er du lige så begejstret som os, og vil sikre dig en at disse fire modeller eller en af de øvrige 7 Adora-indretninger - kan du allerede nu bestille din egen Adora 2021 til levering i foråret/sommeren 2021.

 

Læs mere om Adora her i Adria Danmarks pressemeddelelse (19. august 2021) her:

Ny Adria campingvogn kommer til at feje benene væk under dig!


Der er ikke gået 365 dage siden den Slovenske fabrik fejede benene væk under rigtigt mange campister og begejstrede med den banebrydende nye Astella. Nu er der risiko for at de gør det igen med den fuldstændigt nye Adora.

 

Den nye Adora er praktisk talt vendt fuldstændigt på vrangen. Alt fra yderst til inderst er vendt, drejet og forfinet.

Den nye Adora er praktisk talt vendt fuldstændigt på vrangen. Alt fra yderst til inderst er vendt, drejet og forfinet.

Der skulle kun gå knap et år inden Adria igen bringer en model til verden, som vil få mange campisters munde til at løbe i vand.
I efteråret 2019 var den nye ASTELLA på alles læber, og den trak tusindvis af nysgerrige ud i forretningerne da de første modeller ramte Danmark.
Nu forventes Adria at gøre det igen, men denne gang er det med mærkets top-sælger – Adora-serien. Den er blevet ny-konstrueret helt fra bunden, men uden at miste det velkendte Adora-DNA.
Adora-serien er danskernes foretrukne
- Man kan sige at vi vel nærmest har rørt ved den hellige camping-gral, gyser Per Højgaard fra Adria Danmark da han godt er klar over at det er danskernes absolutte favorit-vogn der har fået en total makeover.
Næsten halvdelen af alle campingvogne Adria hjemtager til Danmark er Adora og mere end hver 5 vogn der indregistreres, er fra den populære serie.

- Derfor er det også med en vis ærefrygt man genopfinder Adora. Til gengæld synes vi selv, at det er blevet yderst vellykket, og man har formået at trække det velkendte Adora-DNA ind i fremtiden, forklarer importøren.

Plads til flytbar opbevaring som hægtes på de alu-rails som findes i alle rum i campingvognen.

Plads til flytbar opbevaring som hægtes på de alu-rails som findes i alle rum i campingvognen.

Alt er nyt og intet overladt til tilfældighederne

Normalt bygger man videre på en eksisterende konstruktion, men denne gang har Adria valgt at kassere de tidligere konstruktionstegninger, og er startet forfra.
- Ud over at skabe en designmæssig nyhed, har man også tænkt hele konstruktionen, placering af teknik og optimering af møblementet ind i den nye Adora. Det har gjort, at man har måttet nedbringe antallet af indretninger til 11, men det er planen at flere kommer til. Måske endda allerede i løbet af foråret, spår Per Højgaard.

Lækker stilren tekstil i kombination med stilrent møblement.

Lækker stilren tekstil i kombination med stilrent møblement.

Gudeskøn at se på og fyldt med små lækre nyheder

Både ude og inde har ny Adora fået det helt store penselstrøg. Eller nej ikke bare et penselstrøg, for det er meget mere end en tur med penslen. Alt er fuldstændigt nyt!
- Når man først møder Adora kan man se, at nyheden løfter camping til ”next level”. Strømlinet og integreret i sit ydre design. Moderne og stilrent indendøre. Helt i Adora’s DNA, men alligevel så gennemgribende nyt, at man ikke kan undgå at sige ”wow”, påstår importøren.
Sådan er følelsen også når man kigger ny Adora nærmere efter i sømmene - fyldt med små justeringer som gør store forskelle.

F.eks. bredere indgangsdør med affaldsspand som nemt og praktisk kan hægtes af. Eller den højere sengeramme uden midtersprosse, så hele rummet kan udnyttes til opbevaring. Sammen med det følger også højere lasteluge, så du lettere kan komme til dit habengut udefra.

For ikke at tale om det nye højttaleranlæg der også hører blandt standardudstyret. Det sidder skjult i konstruktionen hvilket giver fyldig lyd og god spredning uanset hvor du befinder dig. Og det styres som altid via Bluetooth forstærkeren der også er at finde på listen over standardudstyr.

 

Mere udstyr er kommet til

Både prisen og vægten på Adora er steget. Det koster at blive helt ny, men prisstigningen skyldes også, at der er kommet mere udstyr til. Og det koster også på vægten.
Derfor er den opgraderede aksel også blevet standard i sæson 2021 – noget man tidligere skulle betale ekstra for.

Sengen er opgraderet med EVOPOR skum – en pendant til memoryfoam som giver lækker komfort.
Nyt er det også, at man kan tilkøbe Adora med Adria Mach styring. En app der giver fuld kontrol over vognen fra distancen samt giver familien sit eget wifi-netværk i og omkring vognen.
Også Adria’s ERGO badeværelse er gået ind i sin 2. generation med nyudviklet klapvask med større vaskeflade, samt god opbevaring skjult bag spejlvæggen.

 

Alt det bedste fra Adria’s verden

Man kunne blive ved, for der er virkelig meget nyt i den nye Adora. Bredere gaskasselåg som giver god adgang til opbevaringen i gaskassen. Bagenden med LED lygter som er kendt fra den prisvindende Astella-serie. Nyt møblementet men med velkendte elementer fra bl.a. Alpina-serien. Opgraderede hængsler der let og elegant lukker overskabene til, ny letbetjent tv-arm, dæmpbar LED-lys samt nye spots. Og sådan kunne vi fortsætte.

 

Fejrer nyheden med ÅBENT HUS den 29. og 30. august.

Den nye Adora kommer til landet i slutningen af august, så den lige netop bliver klar til VI ELSKER ADORA ÅBENT HUS den sidste weekend i august.

Her vil nysgerrige for første gang kunne tage den nye Adora under nærsyn og tjekke alle nyhederne ud.
- Vi glæder os helt enormt til at vise den nye Adora frem. Og bliver campisterne bare halvt så begejstrede for den som vi selv er blevet, så bliver det helt sikkert en stor succes, spår den danske importør.


Priserne på Ny Adora starter ved 178.980,- kr.

 

Om ADRIA og ADRIA DANMARK

Det Slovensk producerede mærke Adria er markedsledende i Europa og er det mest solgte mærke i Danmark med en markedsandel på campingvogne på mere end 40%.


KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
0 Kurv Top Søg Menu Shop