Vi åbner i dag kl. 10:00
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2014

Tyskland bliver hot i år

26-06-2020

Mange danske campister vil stikke næsen sydpå i år. Det er lidt at komme væk fra den danske hverdag. Mange taler tysk og mange tyskere taler engelsk. Så det er let at klare sig.

Tyskland byder på rigtigt meget. Der er bjerge, store søer, strande, store skove og dejlige store og mindre byer.

 

 

Rigtigt mange vil vælge Harzen, som ikke alene byder på bjerge og masser af natur. Der er også smukke middelalderbyer og i udkanten af det smukke område, finder man også rosenparken i Sängerhausen.

Jeg har netop læst om en Top 10 oversigt over campingpladser i Tyskland. Det er en ranking, som er baseret på campisternes vurderinger.

 

 

1. Familienpark Senftenberger See, Brandenburg i det gamle Østtyskland

Topscoreren blandt de tyske pladser er Familienpark Senftenberger See i Lausitzer Seenland. Pladsen er omgivet af fyr skove og med egen sandstrand ned til den dejlige Senftenberger sø. Den byder på meget for børnefamilier, så man kan have en af de ferier hvor børnene kan lege og have den bedste oplevelse.

Samtidig er det en plads hvor de børnefrie også kan nyde en ferie i ro med smuk natur ro og fred.

Besøg campingpladsens hjemmeside >

 

2. Rosenfelder Strand Ostsee Camping i Schleswig-Holsten

Med bedste placering ned til Østersøen, lige nord for smukke Lübeck, tæt på Holstensk Schweitz, Hansapark og med under en time til Hamburg ligger et paradis for børnene. Der er masser af strand, og aktiviteter. Kort sagt masser af leg og nye venner til ungerne.

Besøg campingpladsens hjemmeside >

 

3. Insel-Camp Fehmarn på Fehmeren

Fehmeren er en populær ø i Nordtyskland. De fleste østdanske campister kender den som det første sted du rammer kontinentet efter den korte sejltur fra Rødby. Der er også dejlig natur her, og det var her Venderne holdt til i oldtiden.

Insel-Camp ligger ned til vandet, den har et stort wellness område og der er masser for børnene at lave.

Besøg campingpladsens hjemmeside >

 

4. Camping Hopfensee, Bayern

I charmerende og smukke bayerske Allgäu ligger en af Europas førende campingpladser, når det handler om wellness og kur camping. Samtidig er det også en plads som børnene elsker. Pladsen ligger omgivet af bjergene, med wellness område til de voksne og badeland til ungerne.

Besøg campingpladsens hjemmeside >

 

5. Hegi Familien Camping, Baden-Württemberg

Her er tale om en rigtig familie campingplads, lige noget for børnene. Der er selvfølgelig en masse aktiviteter. Blot for at nævne nogle af dem: Svømme i Espelsee, indendørs pool, sauna, minigolf, legetelt og -plads, bondegårds zoo med blandt andet æsler og alpakas.

Besøg campingpladsens hjemmeside >

 

6. Camping Münstertal, Baden-Württenberg

Pladsen ligger i det sydlige Schwarzwald. Det er et område der byder på masser af muligheder for mountainbike ture, vandreture og med bløde bjerge omkring. Campingpladsen har mange faciliteter og ikke mindst er der gode forhold for de voksne. Blandt andet har man et spa område til afslapning efter en dejlig tur rundt på cyklen. Børn er også velkommen og kan have en fed ferie med legeplads, ponyridning og pools.

Besøg campingpladsens hjemmeside >

 

7. Camping- und Freizeitpark Lux-Oase i Sachsen

Denne lækre plads ligger også i det tidligere Østtyskland, idyllisk ved den opdæmmede Stausee kun lidt over 20 km fra smukke Dresden. Dresden er en af de byer man bare skal opleve. Byen der er delt af Elben var en af de tyske byer, som en meget hård medfart under 2. verdenskrig. Dresden emmer af spændende historie og smukke genopførte bygninger. Et af disse er den smukke Frauenkirche.

Pladsen har ry for en dejlig restaurant og være en af de mest ordentlige, rene pladser i Tyskland. Det er også selvfølgeligt væsentligt her i disse dage.

Besøg campingpladsens hjemmeside >

 

8. Camping Miramar, Fehmeren

Camping Miramar har ry for at have bedre afstand mellem vognene og selvfølgelig er placeringen tæt på vandet et must for mange tyske campister.

Det er naturligvis ikke uden grund at der er 2 pladser fra dette dejlige område på tyskernes dejlige ferieø i Østersøen. Det er nok ikke for meget at sige, at det vil være et af de områder som mange tyske campister vil søge i 2020.

Besøg campingpladsens hjemmeside >

 

9. Südsee-Camp på Lüneburger Heide, Niedersachsen

Her byder man på Sydhavs stemning med palmer, tropebad, wild-wasser canyon og piratskib. Så spørg mig lige om det ikke er et vildt sted for alle børn og barnlige sjæle?

Du kan vælge at bo i skoven, ved vandet (søen) eller på marken. Og helt ærligt er der ikke langt til Lüneburger Heide!

Besøg campingpladsens hjemmeside >

 

10. Kur-Gutshof Camping Arterhof, Bayern

Tæt på Bad Birnbach ligger i landlige omgivelser en plads med masser af luksus. Det er med 5 stjerner. Her kan man til eksempel leje sit eget badeværelse. Campisterne fortæller om ”herausragende Komfort”. Når en tysk campist siger sådan betyder det at det er ekstraordinært godt her. Det er også en plads som har en rigtig god restaurant med traditionel bayersk mad.

Besøg campingpladsens hjemmeside >

 

Som du ser, er der masser af spændende pladser i Tyskland. Det kan måske være svært at få plads på disse pladser her. Flere store tyske medier har skrevet om dem. Jeg har lagt link på denne artikel. Prøv at se hvad der kan lade sig gøre!


KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
0 Kurv Top Søg Menu Shop