Vi åbner i dag kl. 10:00
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2014

Rejse-Camping Temadage

12-04-2024


Ægte rejsecampister går meget op i – at vægten bliver holdt nede. Det er nemt at forstå, for vægten på vognen og det øvrige udstyr, er ret afgørende for at en længere køretur bliver en god oplevelse. Derfor går den seriøse rejsecampist op i detaljer som, køreegenskaber, brændstoføkonomi, kugletryk, lasteevne og god fordeling af lasten.

Det store fortelt er skiftet ud med et lettere telt, et praktisk lufttelt eller en markise, der er hurtigt at sætte op. Og – der må helst ikke gå for lang tid fra man er ankommet til man kan sidde og slappe af med en kold drik.

Her præsenterer vi dig for vogne og udstyr som egner sig fortrinligt til rejsecamping. Meget af udstyret er ret smarte løsninger. Måske er det derfor, de ofte er at finde blandt vores bedst sælgende varer.Campingvogne til rejsecamping

Du kan selvfølgelig bruge alle campingvogne til at rejse i, men som ægte rejsecampist som køre på langtur vil en let model være at foretrække.

ERIBA Touring og Feeling er skabt til rejsecamping. Lav vægt og usædvanligt gode køreegenskaber kendetegner denne serie.

Hos Adria er Adria Action det oplagte valg. Har du brug for mere plads har Adria både Aviva og Altea serien med lav vægt.

Vælger du de små vogne fra Hobby, Fendt og Tabbert kan vægten også komme ned. I serierne Fendt Apero, Tabbert Senara og Tabbert Pep Pantiga er der gode bud på kvalitetsvogne i den lettere ende.

Skal hele familien med, så er Hobby er On Tour et godt bud. Hos Adria finder vi også lette familievogne i Adria Aviva serien. Til 2024 sæsonen er Adria Aviva Lite, med en ekstra lav vægt kommet hjem.

 

Autocampere og Vans

Med en autocamper eller Van er du klar til rejsecamping. Hos KG Camping kan du finde modeller fra Adria Mobil og RandgerVans. Her er det også vigtigt at finde udstyr i den lette ende. Er opbevaringsrum begrænsede vil det og være vigtigt at finde udstyr, der kan klappes sammen og fylde mindst muligt.

 

Uderum når du camperer

Telte og solsejl til autocampere og vans - Anita har lavet en kategori i webshoppen særligt til jer. Her har hun samlet nogle gode forslag og der kommer flere til. Kategori tilbehør til autocamper og vans

 

Her kommer nogle bud på telte og markiser, som du kan overveje, hvis I skal rejse med campingvogn.

Telte til A-skinne på campingvognen

Hvis I er mange dage på sammen campingplads kan de klassiske fortelte fra Isabella være et bud. Kig efter modellerne Commodore og Ambassadore – vælg CarbonX stænger de 20% lettere.


Lufttelte

Isabella Cirrus North Luftfortelt - hurtigt at stille op – hurtigt at tage ned.

 

Posemarkiser

Caravanstore XL fra Fiamma og Thule Omnistore 1200. Kan udbygges med sider og fronter så der er helt lukket. FMT Sunny Zip er også et godt bud.

 

Kassettemarkiser

Tagmonteret eller sidemonteret fra Thule. Kan udbygges med sider og fronter så der er helt lukket. t

 

Solsejl

Sunshine Plus i det lette IsaLite materiale. Trækkes i “A-skinnen” og opstilles med Carbon X stænger. Isabella Shadow - klassisk blødt solsejl som hurtigt kan stilles op, også når vinden er frisk.

Find vores store udvalg af solsejl og markiser i shoppen.

 

Underlag under telt og markise

Her er der flere muligheder. Isabella Groundcover beskytter forteltet mod mudder.
Isabella Ground Sheet for at undgå fugt fra jorden. Isabella Carpet for en flot finish, der er let at holde ren.

Skal det være helt enkelt er der vores markisegulvtæppe som lader græsset ånde.

 

 

Borde og stole

Vælg de lette udgaver når du kigger på campingstole. Det er også vigtigt, hvor meget de fylder, når de er slået sammen. Vælg f.eks. to gode stole og og et par lettere festivalstole til evt. gæster. En skammel med bordplade er også en god ide, så har du både mulighed for at lægge benene op efter en lang køretur og med bordpladen på har du et lille bord til kaffekoppen.

Campingbord; her er vægt selvfølgelig også en faktor. Bordet skal ikke være for stort, vælg det mindste du kan leve med. Det er vigtigt at bordet har justerbare ben, underlaget er næsten altid ujævnt og det er rart med en vandret bordplade.

se hele udvalget her.

 

Spørg efter det du ikke ser.

Du er som altid velkommen til at spørge ind til detaljerne i butikken. Vi har næsten altid en løsning som kan løse dit behov.

Bor du lagt væk, så find der du skal bruge i vores webshop, den finder du her

 

Læs også Mortens Campingtips om rejsecamping

 

Udstyret til rejsecampisten er lagt på plads og klar til dig. De sidste emballager er klar til at blive makuleret til pakkefyld.

Udstyret til rejsecampisten er lagt på plads og klar til dig. De sidste emballager er klar til at blive makuleret til pakkefyld.


KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
0 Kurv Top Søg Menu Shop