Vi åbner i dag kl. 10:00
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2014

Hos KG Camping udvider vi med Adria Autocampere og Campervans

01-09-2023
Martin fra Adria DK overrækker her den første nøgle til Tom Gravgaard

Martin fra Adria DK overrækker her den første nøgle til Tom Gravgaard

Det har været en lang process – og så er det ekstra dejligt når det lykkes. Interessen for autocampere og campervans er vokset betydeligt de senere år – så vi har længe arbejdet på at udvide vores udbud af modeller.

Det fortæller Tom Gravgaard fra KG Camping. Vi har haft flere mærker inde i billedet, men den endelige beslutning vi har truffet, er i virkeligheden meget oplagt for os.

Vi har valgt Slovenske Adria, som årligt sælger mere end dobbelt så mange campingvogne i Danmark som nummer to på listen. Det er i forvejen et vigtigt mærke for os, og så er det “lige til højrebenet” at udvide med autocampere også. Vi bliver dermed den ene ud af fire Adria forhandlere af autocampere i Danmark.

Vi kender i forvejen produkterne og fabrikkens organisation godt og det betyder meget i en dagligdag, som til tider kan være meget hektisk. Adria har mere end 50 års erfaring med indretning af campingvogne og autocampere. Mærket er kendt for at designe løsninger, der tiltaler det skandinaviske marked og giver god værdi for pengene.

Vi kan tilbyde mere end 65 forskellige indretninger – bygget på Citroen Jumper, Fiat Ducato eller Mercedes Benz – så vi kan nok opfylde de flestes behov.

Skal du bytte fra campingvogn til autocamper eller omvendt, har vi bedre muligheder for at hjælpe med en god løsning. Det at vi har begge typer betyder, at vi ikke skal indregne et videresalg til “trediepart” i handlen.

Det nye Adria-sortiment af store vans og autocampere passer perfekt til vores øvrige mærke Randger, som er de mindre vans vi i forvejen tilbyder, afslutter Tom Gravgaard. Nu skal den første bil hjem i udstillingen og vises frem.

Vi lægger ud med Adria Matrix, så du kan se på billedet, læs meget mere om Matix her

 


KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
0 Kurv Top Søg Menu Shop