Vi åbner i dag kl. 10:00
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2014

Adria Action 391 - nyhed

02-04-2019

Dette arrangement har fundet sted.

Få fokus på Adria Action

I weekenden 6.-7. april satte vi fokus på Adria Action. Campingvognen, som inviterer til eventyr og action.

Adria Action er en lille campingvogn, der kan trækkes af de allerfleste biler og har en form, der er aerodynamisk, så den ligger godt efter bilen når du er ude på landevejen.

Adria Action inviterer til en rundrejse i Europa eller Danmark rundt. En afslappende ferie med et længere ophold er også en mulighed, her er det rart med et fortelt, Isabella laver fortelte, der passer specielt til Action.

 

En lille campingvogn betyder ikke, at du skal undvære noget på komfortsiden - Den nye Adria Action 391 LH har både bad og toilet, gulvvarme, holder til fladskærm og store skuffer med softluk.

Der er et hyggeligt lille køkken i bagenden - her er både store skuffer, vask og gasblus. Midt i vognen er der et stort køleskab, med plads til både mad og drikkevarer.

 

 

Adria Action 391 LH - lavet specielt til Danmark

Adria har lyttet til danskernes ønsker - og lavet Action 391 LH med varmeapparat under sengen, så den ikke optager plads. Det er årsagen til at der er blevet plads til både er højt skab til opbevaring og det store køleskab. Over siddegruppen/sengen er Adrias store skylightvindue, der giver kig direkte op til stjernene, solen og skyerne, der driver forbi.

I den nye model er der også et lille klapbord som kan bruges til morgenmaden på dage, hvor I ikke vil pakke sengen sammen.

Kom forbi og se hele herligheden - og oplev hele vores palette af små vogne, der alle er samlet i en afdeling for sig, så det er nemt at få et overblik.

 

Adria Action havde Verdens Premiere i februar 2019 - her kan du se Herlufs præsentere vognen >>


KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
0 Kurv Top Søg Menu Shop