Vi åbner i dag kl. 10:00

Isabella fortelte er verdens bedste

Vi har et stort udvalg af Isabella-telte opstillet i vores udstiling på 1. sal. Kom forbi og oplev forteltene, så du får det der passer til dit behov.
Vi har de mest solgte telte/størrelser på lager, så du har mulighed for at få dit telt med hjem med det samme.

Isabella er kåret til verdens bedste fortelte og det er ikke uden grund. Deres rummelighed og praktiske enkelthed gør det til en drøm for enhver campist.

Kom forbi og se de mange muligheder - telte til fastliggere og mere rejse-venlige telte. Med vores store sortiment har vi også det fortelt, der passer til dine ønsker og behov. Med råd og vejledning sikrer vi, at du kender alle dine muligheder og vi giver gerne tips med på vejen, der kan gøre din campingferie endnu bedre.

 


Isabella NORDIC NYHED

Stort stand-/rejsetelt - dybde 3 meter / 240 meter: Et dejligt fortelt i skandinavisk design.
Lavet i unikke materialer, der giver dig et robust fortelt med lang levetid. Nordic er skabt til brug hele campingsæsonen. 
Materialevalget i Nordic er valgt efter, at kunne modstå der nordiske klima og lavet så det har en enestående styrke. Forteltet er udstyret med Isabellas kraftige Megastel, som sammen med det solide PVC-tag er skabt til at modstå storm og regn. Fronter og sider er lavet i det rengøringsvenlige Isacryl, der holder farven intakt, og som med sin unikke åndbarhed skaber et optimalt indeklima i forteltet.

Se priser på Isabella Nordic i vores webshop >>

 


Isabella Forum Etna

 

Fleksibelt fastliggertelt: Det populære Forum er tilbage igen, nu med et bærende kryds i stedet for en stang midt i teltet som tidligere.
Forum er et stort telt der er 3,5 meter i dybden.
Teltet er slidstærkt, og det kraftige megastel gør Forum til det ultimative fastliggertelt.

Fronten kan flyttes ud og ind og derved kan der skabes et fortelt med overdækket terrasse. De store vinduer giver et lyst og indbydende telt.

Se priser på Forum Etna i vores webshop >>


Isabella Penta Etna

Penta Etna: Flot farve.
Penta Etna har alt, hvad man kan ønske sig af et standtelt med dybde på 3,50 m. Penta har en form, så alt pladsen udnyttes.
Materialet er en kraftig acryl, der lader forteltet ånde. Der er myggenetvinduer i gavlene, og mange åbningsmuligheder. Taget er sandfarvet tag og giver et blødt og varmt lys i forteltet. Sammen med lysbånd i taget og de store vinduespartier er Penta Etna til et lyst og venligt fortelt at opholde sig i.
Den stærke stangkonstruktion og den femkantede facon betyder stabilitet til en lang sæson på campingpladsen. Du kan vælge mellem det stærke Zinox-stålstel eller det ekstra stærke Zinox MegaFrame for ekstra stabilitet. MegaFrame kombineret med ekstra vintersikring gør, at du kan bruge dit Penta Flint hele året.

Se priser på Penta Etna i vores webshop >>


Isabella Commodore Dawn 

Stand- og rejsetelt: Det nye Commodore Dawn er et rummeligt og lyst uderum til hele familien. Teltet er i varme afdæmpede farver, har store vinduespartier og er fremstillet af åndbart Isacryl-materiale.

Med de aftagelige/nedfældbare front- og galvpaneler og myggenet i begge gavle, er der mange åbnings og udluftningsmuligheder i Commodore.
Med Commodore-teltet, kan tiden bruges på at slappe af med familien og andre camping aktiviteter i det store rum med 3 hele meters dybde. Commodore er kort sagt, et åndehul med massere af plads til det hele.

Vælg zinox-stel, hvis du bruger dit Commodoretelt til fastliggertelt, Carbon-X, hvis I rejser med teltet.

Se priser på Commodore Dawn i vores webshop >>


Isabella Commodore North 

Sæson- og rejsetelt: Der god plads til hele familien i det nye Commodore North fortelt, 3 meter i dybden og ekstra brede døråbninger i fronten gør, at barnevogne nemt kan køres ind og ud af forteltet.

Teltet er fremstillet i belagt polyester, der gør det let at rengøre ved simpel afvaskning. Materialet har et strukturmønster, der giver et flot "spil" og vinduespartierne store, så opholdsrummet er lyst og venligt.

Der er udluftninger i fronten og i begge gavlvinduer kan åbnes og sikrer et optimalt indeklima. Commodore North kan anvendes til sæsonbrug såvel som til weekend- eller ferieture. Hvis I ofte er på farten, er det en god ide at vælge det ultralette og stærke CarbonX fiberstativ.

Se priser på Commodore North i vores webshop >>


Isabella Ambassador Dawn 

Eksklusivt rejsetelt: Ambassador er et lyst og venligt uderum med plads til hele familien. Med Ambassador er du klædt på til alle udfordringer. Om du er til standcamping eller rejsecamping, har du altid kvaliteten og funktionelt design med dig. Ambassador er 2,5 m i dybden, har myggenetvindue i begge gavle og justerbar frontventilation. Front- og gavlpaneler er aftagelige/nedfældbare. Specielt under varme himmelstrøg er mange udluftningsmuligheder alfa og omega for et behageligt indeklima. Ydermere er Ambassadors tag belagt på ydersiden og der er monteret en mønsret inderside, der minimerer kondensdannelse. Det eksklusive Ambassador fortelt er i den topmoderne klasse, med store vinduespartier og fremstillet i det lette afvaskbare materiale, IsaTex.

Se priser på Ambassador Dawn i vores webshop >>


Isabella Capri North

Let rejsetelt: Capri North er et perfekt helfortelt til rejsecamping. Et let telt og der hurtigt at stille op. På turen sydpå er Capri optimalt, med myggenetvindue og udvendig folieklap i begge gavle. Disse giver mulighed for at nedfælde alle front- og gavldele som veranda, samtidig tager de tonede vinduer en del af solens skarpe stråler, og gør forteltet til et behageligt opholdsrum. Dybde 2,5 m.

Se priser på Capri North i vores webshop >>


Ventura Pacific D250 / D300

Rummelighed: Plads til hele familien

Ventura D250 og D300 fås med matchende tekstiler og står i de flotte afstemte farver: Antracit/Ice grey. D300 er med sine 3 meter i dybden, et stort og rummeligt telt med et behageligt lysindfald. Ønsker du et lidt lettere og mindre telt så vælg D250, der er 2,5 meter i dybden.

Teltet er i acrylbelagt polyester og dermed let at rengøre. Pacific er derudover vægtmæssigt et let telt.
Alle paneler er nedfældbare og aftagelige, så der er rig mulighed for udluftning. Pacific er også udstyret med et myggenetvindue i gavlen.

Du har mulighed for at vælge mellem Prenox stålstel eller dette lette IXL fiberstel.

Se priser i vores webshop

Ventura D250 >

Ventura D300 >


Isabella Villa

Isabella Vila

Helårs- og fastliggertelt: Komplet og fleksibel alternativ til det traditionelle fortelt. Teltet er til dig der ligger fast og ønsker et telt med størst mulig stabilitet og holdbarhed. Isabella Villa er udviklet så det fungerer optimalt på såvel varme sommerdage og når sneen falder.

Villa er udstyret med en polstret sluse og mellemstykke i taget, så den kan anvendes på de flaste vognstørrelser (Der kan dog være behov for specialtilretning ved især små vogne). Isabella anbefaler at placere teltet på et fast gulv i de nøjagtige mål 10 cm højt. (Tal med en lokal tømrer ellers kan vi hjælpe).

Med en fuld bagbeklædning (ekstra) kan Isabella Villa stå uden vogn, så campingvognen (eller din autocamper max 265 cm høj) kan køres væk og du derved ikke er bundet til fastliggerpladsen.

Dybde 3 m - Nyhed 3,7 m. Længde 550, 650, 750, 850 eller 950 cm.

Ring til os på tlf. 7633 2080, mail info@kg-camping.dk eller kom ind forbi på Mønten 6 i Kolding og hør mere.


Se også vores udvalg af:

Isabella weekend- og vintertelte >>

Isabella fortelte til specialvogne >>Tilbehør til Isabella fortelte >>

 

Find det rigtige mål på fortelt til din vogn

Klik på billedet, og vælg dit vognmærke samt årgang og få vist de isabella fortelte der passer til din campingvogn.

 


 


KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
0 Kurv Top Søg Menu Shop