Vi åbner i dag kl. 10:00

Tabbert

Tabbert Vivaldi Nordic - helårsvogn

Tabbert Vivaldi Nordic - helårsvogn

Tabbert campingvogne

Tabbert Next generation er et resultat af tradition, innovation og kvalitet. Tabbert leverer campingvogne i en meget høj kvalitet og med standardudstyr, der i indbefatter: GFK glasfibertag, AL-KO ATC (anti-slinger), selvjusterende bremser, alu.bund i gaskassen, GPS-sporing, det nye Dometic slim køleskab (i de grundrids hvor der er plads), Thetford kassettetoilet, og mange mange flere smarte detaljer. Desuden er der Seitz højkvalitets rammevinduer i de fleste modeller.

Tabbert udvikler campingvogne efter principperne om høj kvalitet, innovation og design. Dette ses tydeligt i Tabberts modelserier, her er både møbler i af høj kvalitet, smart design og harmoniske opbygninger.

GPS-sporing

Tabbert lægger i høj grad vægt på sikkerhed og som standard er der GPS-sporing indbygget i alle modeller. GPS-en gør, at du kan spore din vogn, hvis nogen fjerner den. Via en app på din telefon kan du styre tracker og alarm, så den sender en besked til din mobil, hvis vognen flyttes fra det område du har defineret. Trackeren i vognen kan sende i op til 3 måneder uden at være tilsluttet en strømkilde. Løbende er strømforbruget til trackeren meget lavt.

Tabbert-taget

Alle Tabberts modeller har GLF-glasfibertag og Da Vinci, Vivaldi, Puccini og Cellini har det helt specielle og patenterede Tabbert-tag, der er dobbelt så tykt som traditionelle tage.
Taget sikrer et godt indeklima, både sommer og vinter. Det er konstueret, så der er konstant ventilation gennem taget og det ekstra lag giver ekstra isolation.
Den ekstra isolation giver også en lyddæmpning som sidegevinst.

Tabbert Rossini - Årets campingvogn 2020

Helt nyt og gennemarbejdet design - Tabbert Rossini  - Udenpå hvid, klassisk og elegant med en grå staffering. Indeni møbeldekor og mørkt gulv, der giver en rolig og elegant udstråling.

Rossini den perfekte rejseledsager med et højt niveau af udstyr og et intelligent rummeligt koncept. Rossini henvender den sig til den kvalitetsbevidste campist.

Tabbert Da Vinci

Moderne og tidløs - En alsidig rejsecampingvogn, der er familievenlig og samtidig stilfuld. Vognen har et stort udvalg af funktionelt udstyr, god indretning og massere af opbevaringsplads. Da Vincis interiør har flotte detaljer, lyse farver og moderne møbeldesign.

Da Vinci har et åbent og  indbydende interiør med god plads til personlige bagage - her er ingenting koncentreret, alt er gennemtænkt.

Køkkenet er stort og rummeligt med masser af arbejdsplads, skuffer og hylder samt et stort hængeskab foroven. Tabbert Da Vinci er en fantastisk følgesvend på din ferierejse.

 

Tabbert Vivaldi

Klassisk i ny indpakning  - Vivaldi kommer som de øvrige modeller også i helt ny indpakning og nyt interiør. Det nye interør, med sorte kromgreb, giver vognen et meget harmonisk udtryk, og udstråler det, den er; nemlig meget høj kvalitet til din ferie.

Filosofien bag Vivaldi er ung, frisk og ukompliceret og TABBERT kvalitet i alle detaljer.

Få en rundvisning i Tabbert Vivaldi 560 TD >> Youtube

 

Tabbert Rossini

 

På grund af dine cookieindstillinger er det ikke muligt at vise indholdet på vores side. Så benyt enten eksternt link eller opdater dine cookieindstillinger.

Tabbert Puccini

Åben og venlig  - med helt nyt, flot møbeldekor i varme toner, der sammen er de flotte kromgreb overalt i vognen,  giver et indtryk af høj klasse. Det  smarte lyssystem er stemningsfyldt og styres centralt. Vognen er som standard meget veludrustet, og den udståler ren ferienydelse.

Tabbert Puccini er ferienydelse til de kræsne og vil glæde de mest krævende campister.

Få en rundvisning i Tabbert Puccini 655 TD >> Youtube

 

Tabbert Cellini

Ekslusivt mesterværk  - Luksus med en følelse af individualitet.

Det udvendige eksteriør har et markant design. Det meget elegante og tidsløse interiør understreger kvalitet ned til mindste detalje og karakteriserer stilen i denne vogn.

 

Tabbert t@b

En lille yndling  - Camping med det mest nødvendige.

T@b er en campingvogn, der er helt sin egen. Frihed, enkelthed og oplevelser er kodeordene. Vognen har lav vægt og er derfor egnet til mindre biler.

 

 

 

OBS!: Vær opmærksom på at tekster og billeder i denne artikel har til formål at inspirere dig. Her kan være beskrevet ekstra udstyr, der skal tilkøbes.


KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
0 Kurv Top Søg Menu Shop