Vi har lukket på gensyn på søndag kl. 10:00
Vi har lukket på gensyn på søndag kl. 10:00

Adria Autocampere – frihed til eventyr

Hvorfor vælge en Adria Autocamper

 

Hvis du søger frihed og eventyr, er en Aurocamper fra Adria et fantastisk valg. Adria Autocampere er designet til at blive brugt. Alle detaljer er overvejet og hver en centimeter er gennemtænkt.

Adria har mere end 50 års erfaring med indretning af Campingvogne og Autocampere. Mærket er kendt for at tilbyde enkle gennemtænkte løsninger, der giver god værdi for pengene. Designet er lyst og venligt som vi foretrækker det i Skandinavien.

Hos KG Camping har vi mere end 20 års erfaring med Adria. Vi forhandler både Campingvogne og Autocampere og campervans. Vi kender mærket til bunds. Adria er en af Europas førende producenter af fritidskøretøjer, der siden opstarten har produceret over 600.000 enheder.

Overvejer du at bytte fra Campingvogn til Autocamper eller omvendt, har vi rigtigt gode muligheder for at hjælpe dig med en god løsning. Det at vi har begge typer betyder, at vi ikke skal indregne et videresalg til “trediepart” i handlen.

 

Adria Autocampere er udviklet til dig

 

Alle Adria Autocampere er designet til at performe på alle parametre. De forskellige modeller har hver deres særpræg og fordele. Der er i alt ca. 65 forskellige indretninger at vælge imellem – så der er noget for en hver smag.

Adria SONIC

Fuld integreret Autocamper. Rejs på første klasse med komfort og rummelighed, som ikke mange tilbyder. Eksklusivt udvendigt design og perfekt integreret med de anerkendte Fiat Ducato eller Mercedes Benz biler. Føl dig hjemme i det moderne opholdsrum, der tilbyder kompromisløs komfort hele året rundt. 6 forskellige indretninger.
[ Er på vej ]

 

Adria MATRIX

Semi-integreret Autocamper. Matrix har hævet barren og sat nye standarder for stil, teknologi og komfort. Oplev komforten på farten med det helt nye design – både indvendigt og udvendigt. Adria Matrix er ideel til alle familier med 2 børn, der foretrækker det mere elegante udseende og køreegenskaberne fra en semi-integreret Autocamper frem for en alkove autocamper! 22 forskellige indretninger.
Læs mere her

 

Adria CORAL

Semi-integreret Autocamper. Med den nye generation af Coral, er du i himlen! Med Adrias eksklusive SunRoof og stort panoramavindue som giver en oplevelse af at sove under åben himmel. Idel til 2-4 personer. 18 forskellige indretninger.
[ Er på vej ]

 

Adria CORAL XL

Semi-integreret alkove Autocamper. Den nye generation Coral XL, der med en sengelængde på 2 meter definerer standarden for alkove Autocampere. Rummelige og praktiske indretninger med op til 6 sele- og 7 sovepladser. 7 forskellige indretninger.
[ Er på vej ]

 

Adria COMPACT

En stilfuld, komfortabel og praktisk Autocamper, som du kan tage med næsten overalt. Ideel til par og små familier som ønsker komfort og plads. 12 forskellige indretninger
[ Er på vej ]

 

- Se alle nye Adria Autocamper på lager (er på vej)

Basiskøretøjet er naturligt integreret i løsningerne

Adrias Autocampere har et velfortjent ry for at være robust bygget, hvilket afspejler vores tilgang til design, konstruktion og kvalitetsstyring. Adrias unikke 'Comprex' konstruktion kombinerer træets vridningsstyrke, polyurethans holdbarhed og polyesterens fugtigthedsstoppende egenskaber.

Du vil opleve en perfekt integration med basis køretøjet – vælg mellem Fiat og Citroën afhængigt af den valgte autocamper-model. De har begge de nyeste Euro6-motorer og en række fører- og sikkerhedshjælpemidler.

Fiat Ducato lavprofil chassis

Vælg den nye Fiat Ducato som basiskøretøj. Her får du det nyeste inden for design, ydeevne, komfort og sikkerhed. Den har kraftfulde og effektive 2,2 l Multijet 3 (Euro6.d Final) motorer ved 120 HK, 140 HK, Power 160 HK og Power 180 HK. Vælg mellem manuel eller automatisk gearkasse (fra 140 HK), og få det nyeste indenfor udvendigt- og indvendigt design, inklusiv ny kabine, instrumentbræt, infotainment-systemer samt sikkerhedsudstyr.

Op til 4,400 kg totalvægt.

Citroën chassis

Citroën Jumper er nu tilgængelig på alle autocampere/vans, undtagen fuldintegrerede modeller. Effektive og kraftfulde 2,2 l HDi-motorer (Euro 6,3) på 140 HK og 165 HK. Har et højt niveau af standardudstyr med en manuel 6-trins gearkasse og alle fordelene ved en stor 90 l brændstoftank.

• Op til 4,000 kg totalvægt

Mercedez Benz chassis

Bemærk! En del af modellerne kan også leveres med Mercedes Benz chassis

Spørg nærmere.

 

OBS!: Vær opmærksom på at tekster og billeder i denne artikel har til formål at inspirere dig. Her kan være beskrevet ekstra udstyr, der skal tilkøbes.


KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
0 Kurv Top Søg Menu Shop