KG logo

Isabella logoRed feelfreeblack Horisontal 250px

Isabella deltelte i Vejle, Fredericia, Fyn

Isabella weekend- og vinterfortelte

Et stort udvalg af Isabella deltelte til weekendture og til vintercamping kan ses opstillet i vores udstiling.
Vi har mange telte på lager, så du har mulighed for at få dit telt med hjem med det samme.

Isabella står for kvalitet og gennemtænkte løsninger. Tager I kun på kortere ture eller kører i meget rundt på campingturen der et mindre og let telt mest praktisk. Tager I på ferie hele året rundt eller ønsker et decideret vintertelt er her flere muligheder.

Kom forbi og få vejledning til valg at det rigtige telt til dit behov. Med råd og vejledning sikrer vi, at du kender alle dine muligheder og vi giver gerne tips med på vejen, der kan gøre din campingferie endnu bedre.

Isabella Minor 

Minor

Farver flax

Lille praktisk weekendtelt: Minor er et lille smart og komfortabelt rejsetelt, med CarbonX fiberletvægtsstel. Der er plads til spiseplads for to, eller til opbevaring at cykler og sportsustyr.  Panoramavinduet i det aftagelige frontpanel giver lys og godt udsyn. Der er indgangsdør i begge gavle, og et myggenetvindue i den ene gavl. Som ved alle Isabellas deltelte får du den bedste tilslutning til vognen.

Se priser på Minor i vores webshop >>

 

Isabella Magnum 340 SilverKG Nyhed splat NY FARVE

Magnum340 silver

Farver graniteRummeligt rejsetelt:  Magnum 340 Silver er et let og rejsevenligt deltelt, der hurtigt stilles op, når du er på farten. Med Magnum 340 Silver får du et rummeligt og lyst rejsetelt med store vinduer (frosted folie i bunden af vinduet). Alle paneler kan nedfælles og lynes af, så har du et væld af udluftningsmuligheder. Er der mange insekter har begge vinduer i gavlene myggenet.

Magnum 340 Silver udbygges med blandet andet Eclipse frontsolsejl (specielt til Magnum), Cosy Corner ll (specielt til Magnum), og med et Annex får du ekstra sove- eller opbevaringsplads.

Se priser på Magnum 340 Silver i vores webshop >>

 

Isabella Magnum 400 SilverKG Nyhed splat NY FARVE

Magnum400 silver

Farver graniteRummeligt rejsetelt:  Magnum 400 Silver er et rejsevenligt deltelt med god plads. Teltet stilles hurtigt op, når du er på farten. Med Magnum 400 Silver får du et rummeligt rejsetelt med store vinduer (frosted folie i bunden af vinduet), dugen er i Isacryl, der er et imprægneret og vedligeholdelsesvenligt materiale, der samtidig sikrer et godt indeklima. Alle paneler kan nedfælles og lynes af, så har du et væld af udluftningsmuligheder. Er der mange insekter har begge vinduer i gavlene myggenet.

Magnum 400 Silver udbygges med blandet andet Eclipse frontsolsejl (specielt til Magnum), Cosy Corner ll (specielt til Magnum), og med et Annex får du ekstra sove- eller opbevaringsplads.

Se priser på Magnum 400 Silver i vores webshop >>

 

Isabella Universal 360 Coal

Universal 360

Farver granite seedStærkt og stabilt helårstelt: Universal 360 Coal er det perfekte valg, hvis du ønsker at sidde i forteltet og nyde årstidernes skiften på campingpladsen. Universal 360 Coal ideel til camping i alt slags vejr. De nedfældbare og aftagelige gavle- og frontpaneler sikrer, sammen med udluftning i topgavlen god ventilation – også på en varm sommerdag. Universal 360 Coal kan monteres med vintersikring og termoloft (ekstraudstyr), der anbefales til brug i ydersæsonen.

Se priser på Universal 360 Coal i vores webshop >>

 

Isabella Universal 420 Coal

Universal 420

Farver granite seedStærkt og stabilt helårstelt: Universal 420 Coal er det perfekte valg, hvis du ønsker at sidde i forteltet og nyde årstidernes skiften på campingpladsen. Med Universal 420 får du 60 cm mere i bredden at bedde dig på i forhold til Universal 360. Universal 420 Coal ideel til camping i alt slags vejr. De nedfældbare og aftagelige gavle- og frontpaneler sikrer, sammen med udluftning i topgavlen god ventilation – også på en varm sommerdag. Universal 360 Coal kan monteres med vintersikring og termoloft (ekstraudstyr), der anbefales til brug i ydersæsonen.

Se priser på Universal 420 Coal i vores webshop >>

 

Isabella Winther

winther 

Farver granite steel

Stærkt vintertelt: Camperer i om vinteren eller tager i på skiferien med campingvogne en er Wither det perfekte telt. Winter er designet til snevejr, frost og storm. Brug telt til ophold eller til opbevaring af skiudstyr og overtøj. Taget har en optimal hældning så sne ikke ophober sig og har et stærkt stålstel der kan holde til en snestorm.

Se priser på Winther i vores webshop >>

 

Se også vores udvalg af Ventura-telte >>
Ventura-helårs- og rejsetelte >>
og Tilbehør til Isabella fortelte >>

 

Følg med i nyheder fra Isabella

Isabella kommer løbende med nyheder - omtale om nye modeller,  tilbehør og tips til vedligholdelse
- du kan læse seneste nyheder eller tilmelde dig til Isabellas nyhedsbrev her

Adria logoEriba by Hymer logoFendt Caravan LogoHobby logoTabbertIsabella logo feelfreeOutwell

Følg os på facebook

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få campingnyheder, månedens mailtilbud og Mortens campingtips

Bemærk! Dette site benytter cookies og lignende teknologi for at forbedre brugeroplevelsen!

Du skal ændre dine browserindstillinger for ikke at tillade dette. Læs mere

Accepter