KG logo
  • Isabella 2014

Isabella logoRed feelfreeblack Horisontal 250px

Isabella fortelte i Vejle, Fredericia, Fyn

Isabella fortelte er verdens bedste

Et stort udvalg af Isabella-teltene kan ses opstillet i vores udstiling på 1. sal.
Vi har mange telte på lager, så du har mulighed for at få dit telt med hjem med det samme.

Isabella er kåret til verdens bedste fortelte og det er ikke uden grund. Deres rummelighed og praktiske enkelthed gør det til en drøm for enhver campist.

Kom forbi og se de mange muligheder - telte til fastliggere og mere rejse-venlige telte. Med vores store sortiment har vi også det fortelt, der passer til dine ønsker og behov. Med råd og vejledning sikrer vi, at du kender alle dine muligheder og vi giver gerne tips med på vejen, der kan gøre din campingferie endnu bedre.

Isabella Prisma Seed 

Prisma seed

Isabella Commodore Seed farver

Stort fleksibelt fastliggertelt: Prisma er Isabella største fortelt, med 4 meter i dybden. Teltet er slidstærkt, og det kraftige stel gør Prisma til det ultimative fastliggertelt.

Fronten kan flyttes ud og ind og derved kan der skabes et fortelt med overdækket terrasse. De store vinduer giver et lyst og indbydende telt.

Ekstra stænger kan tilkøbes for at øge stabiliteten, hvis teltet skal bruges som helårstelt.

Se priser på Prisma i vores webshop >>

 

Isabella Penta Thirty - (2019 ny farve Flint)

Penta Thirty

Penta har alt, hvad man kan ønske sig af et standtelt – en dybde på 3,50 m og en form, så alt pladsen udnyttes.
Materialet er en kraftig acryl, der lader forteltet ånde. Der er myggenetvinduer i gavlene, og mange åbningsmuligheder. Taget er sandfarvet tag og giver et blødt og varmt lys i forteltet. Sammen med lysbånd i taget og de store vinduespartier er Penta Thirty til et lyst og venligt fortelt at opholde sig i.
Den stærke stangkonstruktion og den femkantede facon betyder stabilitet til en lang sæson på campingpladsen. Du kan vælge mellem det stærke Zinox-stålstel eller det ekstra stærke Zinox MegaFrame for ekstra stabilitet. MegaFrame kombineret med ekstra vintersikring gør, at du kan bruge dit Penta Thirty hele året.

Se priser på Penta i vores webshop >>

 

Isabella Commodore Seed - (2019 nye farver North og Dawn)

Commodore Seed

Stand- og rejsetelt: Commodore er et rummeligt og lyst uderum til hele familien. Teltet er i varme afdæmpede farver, har store vinduespartier og er fremstillet af åndbart Isacryl-materiale.

Med de aftagelige/nedfældbare front- og galvpaneler og myggenet i begge gavle, er der mange åbnings og udluftningsmuligheder i Commodore.
Med Commodore-teltet, kan tiden bruges på at slappe af med familien og andre camping aktiviteter i det store rum med 3 hele meters dybde. Commodore er kort sagt, et åndehul med massere af plads til det hele.

Se priser på Commodore i vores webshop >>

 

 

Isabella Ambassador Seed (2019 ny farve Dawn)

Ambassador Seed

Eksklusivt rejsetelt: Ambassador er et lyst og venligt uderum med plads til hele familien. Med Ambassador er du klædt på til alle udfordringer. Om du er til standcamping eller rejsecamping, har du altid kvaliteten og funktionelt design med dig.


Ambassador er 2,5 m i dybden, har myggenetvindue i begge gavle og justerbar frontventilation. Front- og gavlpaneler er aftagelige/nedfældbare. Specielt under varme himmelstrøg er mange udluftningsmuligheder alfa og omega for et behageligt indeklima. Ydermere er Ambassadors tag belagt på ydersiden og der er monteret en mønsret inderside, der minimerer kondensdannelse.

Det eksklusive Ambassador fortelt er i den topmoderne klasse, med store vinduespartier og fremstillet i det lette afvaskbare materiale, IsaTex.

Se priser på Ambassador i vores webshop >>

 


 

Isabella Capri North

Capri North

Tweed greyLet rejsetelt: Capri er et perfekt helfortelt til rejsecamping. Et let telt og der hurtigt at stille op.

På turen sydpå er Capri optimalt, med myggenetvindue og udvendig folieklap i begge gavle. Disse giver mulighed for at nedfælde alle front- og gavldele som veranda, samtidig med tager de tonede vinduer en del af solens skarpe stråler, og gør forteltet til et behageligt opholdsrum.

Dybde 2,5 m.

Se priser på Capri North i vores webshop >>

 

Isabella Villa

Isabella Villa

Helårs- og fastliggertelt: Komplet og fleksibel alternativ til det traditionelle fortelt. Teltet er til dig der ligger fast og ønsker et telt med størst mulig stabilitet og holdbarhed. Isabella Villa er udviklet så det fungerer optimalt på såvel varme sommerdage og når sneen falder.

Villa er udstyret med en polstret sluse og mellemstykke i taget, så den kan anvendes på de flaste vognstørrelser (Der kan dog være behov for specialtilretning ved især små vogne). Isabella anbefaler at placere teltet på et fast gulv i de nøjagtige mål 10 cm højt. (Tal med en lokal tømrer ellers kan vi hjælpe).

Med en fuld bagbeklædning (ekstra) kan Isabella Villa stå uden vogn, så campingvognen (eller din autocamper max 265 cm høj) kan køres væk og du derved ikke er bundet til fastliggerpladsen.

Dybde 3 m. Længde 550 cm eller 650 cm.

Udvalget af frontmoduler gør, at du kan konstruere din villa som du ønsker, se muligheder:

             LÆNGDE 550 CM.pdf                   LÆNGDE 650 CM.pdf

Isabella Villa fås fra kr. 56.217,- - ring til os på tlf. 7633 2080 eller kom ind forbi på Mønten 6 i Kolding og hør mere.

 

Se også vores udvalg af Ventura-telte >>
Ventura-helårs- og rejsetelte >>
og Tilbehør til Isabella fortelte >>

 

Find det rigtige mål på fortelt til din vogn

Klik på billedet, og vælg dit vognmærke samt årgang og få vist de isabella fortelte der passer til din campingvogn.

maal paa telt

Følg med i nyheder fra Isabella

Isabella kommer løbende med nyheder - omtale om nye modeller,  tilbehør og tips til vedligholdelse
- du kan læse seneste nyheder eller tilmelde dig til Isabellas nyhedsbrev her >

Adria logoEriba by Hymer logoFendt Caravan LogoHobby logoTabbertIsabella logo feelfreeOutwell

Følg os på facebook

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få campingnyheder, månedens mailtilbud og Mortens campingtips

Bemærk! Dette site benytter cookies og lignende teknologi for at forbedre brugeroplevelsen!

Du skal ændre dine browserindstillinger for ikke at tillade dette. Læs mere

Accepter