Vi åbner i dag kl. 10:00
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2014

Siccaro-komfort når din hund er med på camping - Kendt fra "Løvens Hule"

05-04-2018

 

 

SICCARO Splash tørredragt til hunde

Det er dejligt at have hunden med på camping. Lange gåture i skoven og langs stranden og i vandet i al slags vejr er de fleste hundes yndlingssport.

En våd hund er ikke lige sagen i fortelte og campingvognen, og her er Splash tørredragten ideel. 

Tørredragten er en superabsorberende tørringskappe, der tørrer 80% af alle hunde inden for 15 minutter. Sidegevinsterne er at det unikke SICCARO absorberende stof hjælper med at reducere lugten af våd hund og med at reducere snavs og din hund holder sig varm selvom pelsen er våd.
Tørredragten suger hurtigt fugten i pelsen på bryst, krop og nakke, samtidig med hunden har perfekt bevægelsesfrihed. Dragten kan suge 7 gange, så meget fugt som sin egen vægt, og tørrer hurtigt igen når det hænges til tørre. Plejer du at tørre din hund i håndklæder, så undgår du våde og sure håndklæder, der er længe om at tørre.

 

 

Tørredragten er nemt at montere med en brugervenlig kliklås, der kan betjenes med en hånd eller med handsker på, hvis der er vinter og koldt. Bæltet omkring kroppen justeres ind så det passer til størrelsen på din hund, så dragten sidder tæt ind til kroppen.

Siccaro Splash tørredragten er ideelt til camping og f.eks. jagt efter regnvejr når hunden skal med ind i bilen. Brug også dragten hjemme når din hund har været i bad. Du kan finde Siccaro produkterne i butikken eller på vores webshop

 

Se hvordan tørredragten monteres her:


KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
0 Kurv Top Søg Menu Shop