KG logo

Hobby Åbent hus 18. -19. marts

KG Topbanner marts 2017

Dette arrangement har fundet sted. Find de nyeste arrangementer her >>

Bliv klar til den nye campingsæson

Kom til åbent hus i weekenden 18. -19. marts hos KG Camping og se den Populære Hobby Excellent 560 Cfe med en superlækker indretning. 560 Cfe har et stort dejligt vinkelkøkken med brede skuffer og stort køleskab. Modellen har dobbeltseng og en ægte rundssiddegruppe med masse af plads til gæster eller til afslapning med benene oppe.

Se også Hobby De Luxe 560 KMFe med plads til hele familien. 560 KMFe har køjer i bagenden og dobbeltseng i forenden. Midt i vognen er der en fin rundsiddegruppe med plads til hele familien og køkken med brede skuffer og stort køleskab. Helt nyt fra Hobby i 2017 er De Luxe 495 WFB med endebadeværelse og dobbeltseng.

Hobbys 2017-program byder på et bredt udvalg af serier med modeller i alle størrelse og med indretninger til familer og til par, der vil forkæle sig selv. 

I butikken er der masser af nyheder - både campingudstyr og brugskunst, der egner sig til camping og giver hygge i vognen og udenfor i og omkring forteltet. Vi har opstillet et bredt udvalg af Isabellas 2017-sortiment, se bl.a. Isabellas Pascal-lufttelt i en ny flot farve.

Kom forbi til åbent hus og bliv klar til den nye sæson, vi står klar til at hjælpe med at finde den rigtige model til jeres behov.

Vi ses ...

 

Adria logoEriba by Hymer logoFendt Caravan LogoHobby logoTabbertIsabella logo feelfreeOutwell

Følg os på facebook

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få campingnyheder, månedens mailtilbud og Mortens campingtips

Bemærk! Dette site benytter cookies og lignende teknologi for at forbedre brugeroplevelsen!

Du skal ændre dine browserindstillinger for ikke at tillade dette. Læs mere

Accepter