KG logo

ACSI 2018 er på lager nu!

ACSI campingEuropa 2018 kg camping nyhed

Et must for alle, der camperer i ydersæsonen - op til 50% rabat på 3330 campingpladser i Europa

Kom forbi Mønten 6 - Kolding eller køb i vores WEBSHOP >>

 

Bogen er delt i to bind - Bind 1 med de nordligste og østlige lande og bind 2 med Frankrig, Italien, Spanien og Portugal.

Rabatkort er indlagt - så skal I på ferie i ydersæsonerne er der penge at spare. Når du fremviser dit CampingCard ACSI på en “CampingCard ACSI campingplads” kan du overnatte med to personer for kun € 11, € 13, € 15, € 17 eller € 19 pr nat. Den gældende pris kan du se for hver enkelt campingplads i  ACSI guiden.

CampingCard ACSI-campingpladserne, fordelt over 20 europæiske lande, er alle pladser er inspiceret af ACSI, så er du er sikker på at standarten er ok, så du er sikret en behagelig campingferie. Alle campingpladser er lige så tiltrækkende som i højsæsonen. Ejerne garanterer den samme gæstfrihed og gode service. De vigtigste faciliteter er også i orden i lavsæsonen; du betaler bare mindre!

I bogen finder du også anskaffelseskoden, der skal bruges til køb af ACSI's app. til tabelts og telefoner. App'en er et godt supplement til guiden når du er på farten og kan bruges selvom du ikke er online.

Adria logoEriba by Hymer logoFendt Caravan LogoHobby logoTabbertIsabella logo feelfreeOutwell

Følg os på facebook

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få campingnyheder, månedens mailtilbud og Mortens campingtips

Bemærk! Dette site benytter cookies og lignende teknologi for at forbedre brugeroplevelsen!

Du skal ændre dine browserindstillinger for ikke at tillade dette. Læs mere

Accepter