KG logo

Siccaro komfort når din hund er med på camping

Siccaro Splash tørredragt

Find den rigtige størrelse og køb tørredragten her >>

 

SICCARO dogman sitting Splash Land

 

siccaro logoSICCARO Splash tørredragt til hunde

Det er dejligt at have hunden med på camping. Lange gåture i skoven og langs stranden og i vandet i al slags vejr er de fleste hundes ynglingssport.

400siccaro toerreaeppe XSEn våd hund er ikke lige sagen i fortelte og campingvognen, og her er Splash tørredragten ideel.  Tørredragten er en superabsorberende tørringskappe, der tørrer 80% af alle hunde inden for 15 minutter. Sidegevinsterne er at det unikke SICCARO absorberende stof hjælper med at reducere lugten af våd hund og med at reducere snavs og din hund holder sig varm selvom pelsen er våd.
Tørredragten suger hurtigt fugten i pelsen på bryst, krop og nakke, samtidig med hunden har perfekt bevægelsesfrihed. Dragten kan suge 7 gange, så meget fugt som sin egen vægt, og tørrer hurtigt igen når det hænges til tørre. Plejer du at tørre din hund i håndklæder, så undgår du våde og sure håndklæder, der er længe om at tørre.

 

Siccaro toerretaeppe til hund Splash

 

Tørredragten er nemt at montere med en brugervenlig kliklås, der kan betjenes med en hånd eller med handsker på, hvis der er vinter og koldt. Bæltet omkring kroppen justeres ind så det passer til størrelsen på din hund, så dragten sidder tæt ind til kroppen.

Siccaro Splash tørredragten er ideelt til camping og f.eks. jagt efter regnvejr når hunden skal med ind i bilen. Brug også dragten hjemme når din hund har været i bad.

 

Se hvordan tørredragten monteres her:

 

 

Adria logoEriba by Hymer logoFendt Caravan LogoHobby logoTabbertIsabella logo feelfreeOutwell

Følg os på facebook

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få campingnyheder, månedens mailtilbud og Mortens campingtips

Bemærk! Dette site benytter cookies og lignende teknologi for at forbedre brugeroplevelsen!

Du skal ændre dine browserindstillinger for ikke at tillade dette. Læs mere

Accepter