KG logo

Forårets kunstudstilling 2018 er klar

Foraarsudst

Lene Thiim og Solveig Kock Geerthsen udstiller sammen hos KG Camping

Der er ikke mange fællestræk over de to autodidakte kunstnere, der sammen udstiller i vores kunstgang her i foråret. Det skulle da lige være, at de er mor og datter.

Lene og Solveig har tidligere udstillet sammen, og det giver udfordringer, når de forskellige billeder skal sammensættes. De har hver deres stil og udtryk, men holder begge af at tegne/male og holder hinanden til ilden.

Solveig har tegnet i mange år og løbende deltaget i kurser med tegning/ croquis. For at få mere indsigt i kunsthistoriens verden har hun taget billedkunst på HF. Som uddannet teknisk tegner og bygningsingeniør har hun sans for bygninger og har efterhånden gjort det til sit speciale at tegne huse efter. Hun tager imod bestillingsarbejde, og flere har fået gengivet deres ejendom i akvarel eller blyantstegning. Solveig Kock Geerthsen maler dog ikke kun huse og bygninger. Der er også plads til fantasiens spillerum, når der skal males træer og natur. Og mon ikke Solveig også kunne lave en akvarel af campinvognen.

Lene Thiim maler gerne ud fra fantasien, hvor drømme, erindringer og idéer får konkrete udtryk. Det er ren hobby at tegne og male. Hun er uddannet teolog og arbejder til dagligt med udvikling af materialer og undervisningsforløb til kristendomsundervisningen i grundskolen. I sin fritid tager hun gerne kurser i tegning og maling, når det passer ind i hverdagen. Men ellers maler hun mest, når hun har noget på hjerte. Fx når samfundet har travlt med at putte mennesket gennem samfundsmaskinen. 

Fælles for dem er at interessen for at tegne og male et eller andet sted altid har været der. Det er ikke noget, der skal gøres, bare noget der trænger sig på og ligesom insisterer på at gøre sig gældende. 

Tidligere har de udstillet sammen i Kvarterhuset, Kolding syd. Begge har haft malerier, som er blevet optaget på censuredede udstillinger. Efter udstillingen på KG camping skal de lave en fælles udstilling i Brændkjærkirken, Kolding, hvor temaet er “Tro og liv”.

Lene og Solveig udstiller i vores kunstgang frem til slutningen af april. Der er gratis adgang i butikkens åbningstid.

Kom forbi og se den udstillingen der byder på meget forskelligartede billeder.
- Alle er velkommen!
 
Åbningstid hverdage 10-17 og søndag 10-16

Adria logoEriba by Hymer logoFendt Caravan LogoHobby logoTabbertIsabella logo feelfreeOutwell

Følg os på facebook

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få campingnyheder, månedens mailtilbud og Mortens campingtips

Bemærk! Dette site benytter cookies og lignende teknologi for at forbedre brugeroplevelsen!

Du skal ændre dine browserindstillinger for ikke at tillade dette. Læs mere

Accepter