KG logo

Ferie for alle 2018

Ferie for alle nyhed

Vi er igen i år med på Ferie for alle messen i MesseCenter Herning. Vi er repræsenteret på Adria, Hobby, Eriba by Hymer, Fendt, Tabbert, Hero Camper og Outwells stande, vil du handle gennem os, så spørg efter KG Camping når du kommer ind på standen.

Ferie for Alle

Ferie for alle skriver bl.a.: Om du ønsker dig en ny campingvogn, vil vide mere om campingpladser i udlandet, have nyt udstyr til vognen, søger inspiration omkring danske campingpladser osv., så starter det på Ferie for Alle. Campingglæden kan fornemmes i alle messehallerne. Ferie-for-alle messen har stort fokus på camping, og har også besøg af mange campingpladser, der kan give inspiration til, hvor campingturene skal gå hen i år."


Her finder du standene

Hal C: Outwell

Hal D: Fendt og Hobby

Hal E: Adria

Hal F: Tabbert/t@b, Eriba by Hymer, Hero Camper

 

Ferie for Alle 2018 Åbningstider

Messen er åben:
Fredag     den 23. februar            Kl. 10.00 - 18.00
Lørdag      den 24. februar            Kl. 10.00 - 18.00
Søndag      den 25. februar            Kl. 10.00 - 17.00

Adresse 
MCH Messecenter Herning
Vardevej 1
7400 Herning


50% rabat på entrébilletten til søndag

Vi har fået lov til at tilbyde 50% rabat på entrébilletten til vores kunder - der er et max. på 200 stk, så det er først-mølle-princippet der gælder.

Køb billetten på linket herunder og indtast rabatkoden FFA18-ubtk (Invitationskoden skal indtastes på side 1 i webshoppen, under indtastningen af personlige oplysninger. Derefter trykkes på "tilføj" og "bestil billetter". Herefter vil der være fremkomme en billetype med rabat. Når købet er gennemført sendes billetter som PDF pr. e-mail.)

Køb billet med 50% rabat til søndag den 25. februar

Forårets kunstudstilling 2018 er klar

Foraarsudst

Lene Thiim og Solveig Kock Geerthsen udstiller sammen hos KG Camping

Der er ikke mange fællestræk over de to autodidakte kunstnere, der sammen udstiller i vores kunstgang her i foråret. Det skulle da lige være, at de er mor og datter.

Lene og Solveig har tidligere udstillet sammen, og det giver udfordringer, når de forskellige billeder skal sammensættes. De har hver deres stil og udtryk, men holder begge af at tegne/male og holder hinanden til ilden.

Solveig har tegnet i mange år og løbende deltaget i kurser med tegning/ croquis. For at få mere indsigt i kunsthistoriens verden har hun taget billedkunst på HF. Som uddannet teknisk tegner og bygningsingeniør har hun sans for bygninger og har efterhånden gjort det til sit speciale at tegne huse efter. Hun tager imod bestillingsarbejde, og flere har fået gengivet deres ejendom i akvarel eller blyantstegning. Solveig Kock Geerthsen maler dog ikke kun huse og bygninger. Der er også plads til fantasiens spillerum, når der skal males træer og natur. Og mon ikke Solveig også kunne lave en akvarel af campinvognen.

Lene Thiim maler gerne ud fra fantasien, hvor drømme, erindringer og idéer får konkrete udtryk. Det er ren hobby at tegne og male. Hun er uddannet teolog og arbejder til dagligt med udvikling af materialer og undervisningsforløb til kristendomsundervisningen i grundskolen. I sin fritid tager hun gerne kurser i tegning og maling, når det passer ind i hverdagen. Men ellers maler hun mest, når hun har noget på hjerte. Fx når samfundet har travlt med at putte mennesket gennem samfundsmaskinen. 

Fælles for dem er at interessen for at tegne og male et eller andet sted altid har været der. Det er ikke noget, der skal gøres, bare noget der trænger sig på og ligesom insisterer på at gøre sig gældende. 

Tidligere har de udstillet sammen i Kvarterhuset, Kolding syd. Begge har haft malerier, som er blevet optaget på censuredede udstillinger. Efter udstillingen på KG camping skal de lave en fælles udstilling i Brændkjærkirken, Kolding, hvor temaet er “Tro og liv”.

Lene og Solveig udstiller i vores kunstgang frem til slutningen af april. Der er gratis adgang i butikkens åbningstid.

Kom forbi og se den udstillingen der byder på meget forskelligartede billeder.
- Alle er velkommen!
 
Åbningstid hverdage 10-17 og søndag 10-16

Drive-in gas- og fugttest 10. - 11. marts

drive in gastest nyhed

Få vognen testet og klar til den nye sæson

Vi gentager succesen fra tidligere år og laver gas- og fugttest hele weekenden 10.-11. marts.
For at undgå ventetid og så vi kan planlægge "slagets gang" skal du bestille tid.

Bestil tid på telefon 4121 2858 eller på mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Prisen er kr. 1.350 for begge test excl. evt. materialer.
Normalpris kr. 1.635,-

Adria logoFendt Caravan LogoHobby logoTabbertIsabella logo feelfree

Følg os på facebook

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få campingnyheder, månedens mailtilbud og Mortens campingtips

Bemærk! Dette site benytter cookies og lignende teknologi for at forbedre brugeroplevelsen!

Du skal ændre dine browserindstillinger for ikke at tillade dette. Læs mere

Accepter