Vi har åbent i dag til kl. 17:00
Vi har åbent i dag til kl. 17:00
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2014

Kom til Forårs åbent hus i weekenden 9. - 10. marts

07-03-2023


Dette arrangement er afholdt. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i bunden af denne side, for af få besked om kommende arrangementer.

 

Kom og deltag i Helles mange konkurrencer - Vinderne er udtrukket

Vind et Isabella Flex 3-sidet læsejl, en sjov og utraditionel paraply (verdens bedste i følge leverandøren) eller en kurv med lækkerier til ganen.

Der er en præmie af hver, både lørdag og søndag.

Deltag og vær med når vi trækker vinderne måske er du en af heldige.

Vinderne er udtrukket, det heldige vindere blev:

Lis Andersen
Jimmy Jensen
Dorthe Petersen
Steen Brochstedt
Henrik Pedersen
Heidi Nielsen

Alle har fået besked pr. telefon/telefonsvarer. Tillykke :-)


Det årlige Drive-In arrangement er udvidet med et stort åbent hus. Vi er klar til at tage mod dig med masser af tilbud og nyheder.

Du kan i ro og mag kigge på de mange nye og brugte campingvogne i vores kæmpe udstilling. Vores dygtige rådgivere er klar. Uanset om du er til en god brugt campingvogn med garanti eller en af de nye spændende 2023 modeller kan de hjælpe dig. Vores udvalg af nye vogne er i øjeblikket både spændende og stort.

I butikken er der Demonstration af Witt Pizzaovn og der er smagsprøver lørdag kl. 11-14.
I vores nye grill-afdeling kan du se vores fede Everdure grill og der er også spændende grillnyheder fra Gimeg. Søndag er der demonstration og smagsprøver af steg fra Evendure grill rottisseri kl. 11-14.

 

Dixens pølsevogn er klar på p-pladsen. Du kan købe en god pølse og få en rigtig campingsnak!


Gør et røverkøb i Weekenden

I butikken er der masser af campingudstyr, tøj og meget mere. Vi har kæmpe restsalg, specialtilbud og er klar til en god handel.


NYHEDER Campingvogne

 

Adria Altea

Adria Altea fuldstændigt nydesignet efter samme designlinje som ADORA og ALPINA. Alteas traditionelle alu-sider er erstattet af bomstærkt glasfiber og både for og bagende er nydesignet.

Indenfor er krydsfiner skiftet ud med nye lette komposit-materialer. Materialet er lettere end de traditionelle materialer, men det har samme – eller endda større styrke. Adria er startet helt fra bunden med installationer og teknik, så alt er optimeret og placeret mest hensigtsmæssigt. Det klassisk nordiske design er bibeholdt, men opdateret med masser af finesser.

Adria Altea 2022-modellerne er nedsat, så slå til i weekenden, hvis du vil have fingrene denne attraktive rejsevogn, der også er perfekt til mindre biler og biler, der kører på el.

Se den i weekenden og læs meget mere om Adria Altea her

 

Eriba Touring Legend

ERIBA Touring campingvogne giver et helt særligt udgangspunkt for de store oplevelser. De fremragende køreegenskaber er som skabt til eventyr, hvor du kan kommer langt omkring.

I 2023 har Touring-serien fået er retro-løft, vi har konfigureret modeller i både Legend og Urban design, så du kan få den fulde oplevelse. De populære varianter Ocean drive og Rockabilly er på vej ud, så du skal være hurtig, hvis du går og drømmer om en af dem, vi har en af hver på lager.


Se den i weekenden og læs meget mere om Eriba Touring her

Du kan også Nyheden Eriba Feeling 515 med køjer.

 

Fendt Apero

Fendt Apero er Fendts bud på en mere moderne tilgang til campinglivet. Apero henvender sig til den kvalitetsbevidste familie, som sætter pris på et frisk design.

Apero-serien har senest vundet Danish Camping Award 2023 på Ferie for alle messen. Her var det køjevognen Fendt Apero 560 SKM, der vandt i den ene af to kategorier: Familievogne og det forstår man godt. Der er gode senge til både vognen og børn, og samtidig en dejlig siddegruppe i midten af vognen og alt i en god kvalitet.

Se den i weekenden og læs meget mere om Fendt Apero her

 

Hobby Maxia

Moderne, skandinavisk topklasse - MAXIA er for alle der ønsker ægte skandinavisk hygge, smarte funktioner og minimalistisk design. I Hobby MAXIA er der et åbent interiørdesign, naturlige materialer og rolige afstemte farver. Et moderne design der berettiget vækker opsigt.

Maxia-serien har senest vundet Danish Camping Award 2023 på Ferie for alle messen. Her var det den store model med enkelt senge Maxia 585 UL, der faldt i expertjuriens smag.

Se den i weekenden og læs meget mere om Hobby Maxia her

 

Mink Camper

Er du ikke til camping, men alligevel gerne vil tæt på naturen mere komfortabelt end i telt, så er Mink Camperen et godt bud.

En god følgesvend til outdoor, festival og som ekstra overnatningsplads hjemme eller når du er i byen. Der er køkken i bagenden, så du kan lave kaffe og mad når sulten kommer. Vil du have mere plads har vi telte som tilbehør.

Lige nu kører vi med KAMPAGNE-TILBUD på Minken, så slå til, hvis Minken er noget for dig.

Se den i weekenden og læs meget mere om Mink Camper her

 

Randger Van

Vores Randger Vans er blevet revet væk næsten lige så hurtigt, så vi har fået dem hjem. Lige nu har vi tre hjemme alle bygget på Ford Vans. Fordelen ved Vans er at du nemt kan komme rundt i byer og du kan køre ud i landskabet med den totale frihed. Med Randger Van får du mange funktioner og faciliteter i en effektivt koncentreret pakke.

Se vores Randger Vans i weekenden og læs meget mere om dem her

 

Tabbert Pep Pantiga

Den lille Tabbert Pep Pantiga 390 WD, er lidt ligesom brumbassen. I modellen er der dobbeltseng, stor siddegruppe, køkken og toilet, hvilket ikke burde kunne lade sig gøre. Tabbert har tænkt tænkt på tiny houses i indretningen og fået plads det det hele. Om dagen er sengen skjult op ad bagenden, så siddegruppen kommer frem. På den måde bruges den samme plads både nat og dag, uden at du skal undvære din skønne madras. Der er flere overraskelser i vognen ...

Se den i weekenden og hvis du ikke kan vente, så læs meget mere om Tabbert Pep Pantiga her

 

 

Vi ses på Mønten 6 i Kolding.

 


KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
0 Kurv Top Søg Menu Shop