Vi åbner i dag kl. 10:00
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2014

Du kan roligt tage på camping

01-05-2020

 

På campingpladserne har man lyttet efter de anvisninger som er kommet fra officielt hold, og det gør at man har åbent og giver en service, kvalitet og oplevelser. Læs her om den hyggelige Sønderjyske Lærkelunden i Rinkenæs.

 

Natur og udendørsliv

Smukt beliggende nede ved Flensborg Fjord, finder du den skønne og hyggelige campingplads Lærkelunden. Den ligger helt ned til vandet. Der har været planlagt mange aktiviteter her i 100 året for Genforeningen. Mange af disse aktiviteter er udsat. Til gengæld har man mange oplevelse i den smukke Sønderjyske natur. I omegnen finder man seværdigheder som Gråsten Slot med den smukke slotshave, Gendarmstien, Dybbøl Mølle, i Gråsten, Aabenraa og Sønderborg.

 

 

Henrik Kragh fra Lærkelunden Camping fortæller, at man da godt kan mærke at mange har været tilbageholdende med at reservere plads. Det er kun naturligt, at man lige vil se tiden an. Tyske turister har ikke mulighed for at komme herop, hvilket har givet god plads til danske campister.

Henrik fortæller at de holder åbent i butik og informationen, den udendørs legeplads og boldbane, toiletter og baderum bliver gjort oftere rent og der er håndsprit til brug. Henrik fortsætter: ”Vi naturligvis overholder de retningslinjer der er udstukket, så sikkerheden er i top. Vi oplever også at vores gæster hygger sig, er trygge og får masser af gode oplevelser.”

 

Forårs tilbud

”Lige nu har vi tilbud på enkelte forårspladser, da der er mange som gerne vil have et fristed i dagligdagen, weekender, helligdagsferier. Ud over pladserne til vogne har vi også udlejning af hytter, luksustelte, samt vores 4 nyere Adria campingvogne fra KG Camping.

Efterhånden som der bliver muligt vil vi vores indendørs faciliteter som opholdsrum og i vores lille dejlige svømmehal blive åbnet” slutter Henrik Kragh, Lærkelunden Camping

Vil du vide mere om Lærkelunden Camping kan du læse på www.laerkelunden.dk eller kontakte Ruth eller Henrik på telefon 74 650 250

 

Gråsten Slot

– Sønderjyllands Perle

Det smukke slot har været sommerresidens for kongefamilien siden 1936, da Kronprins Frederik og prinsesse Ingrid fik brugsretten som bryllupsgave. Selve slottet er lukket for offentligheden, men du kan opleve den smukke slotshave, som stadig har Dronnings Ingrids præg.

 

Gendarmstien

Den naturskønne vandresti fra Padborg til Skovby på Als. Det er en afmærket strækning på 84 km.  

Du kan nyde turen i etaper.

Lærkelunden ligger direkte på Gendarmstien.


KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
0 Kurv Top Søg Menu Shop